Περιφερειακό

Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της η Α.Ε. Μεταμόρφωση

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Α.Ε. Μεταμόρφωσης.

Σε μια πολύ ζεστή βραδιά, στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Μεταμόρφωσης, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής πίτας του συλλόγου.

Παρόντες πολλοί φίλοι και φίλες της Α.Ε.Μ., αθλητές όλων των τμημάτων, προπονητές και σύσσωμο το Δ.Σ με τον Πρόεδρο Χρήστο Λέφα, τον Αντιπρόεδρο Βαγγέλη Μπέζα, τον Γενικό Αρχηγό Κυριάκο Δρακουλαράκο, τον Γενικό Αρχηγό Β Σταύρο Χρυσανθίδη , την Ταμία Σούλα Δρακουλαράκου, τον Λευτέρη Λάττα, Λευτέρη Τζανή , Χρήστο Μπηλιώνη και Γρηγόρη Λαζάρου.

Τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος της πόλης κ. Μιλτιάδης Καρπέτας, πολλά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και οι εκπρόσωποι της ΕΠΣΑ Κος Ρούσσος και Κος Ευστρατίου.

Στην ομιλία του ο Πρόεδρος της ομάδας μας ανέλυσε περιεκτικά την έως τώρα δράση του Δ.Σ. κι έδωσε τόσο το προσωπικό του στίγμα , όσο και των υπολοίπων συνεργατών του, για την περαιτέρω συμμετοχή τους στη νέα εποχή, όπως αυτή προδιαγράφεται τα επόμενα χρόνια στον μεγαλύτερο σύλλογο της πόλης της Μεταμόρφωσης.

Απευθύνθηκε ανοιχτό κάλεσμα στους πολυπληθείς φίλους της ομάδας, να υποστηρίξουν και να πλαισιώσουν κάθε τους δράση.

Εκφράστηκαν θερμές ευχαριστίες στους μέγα χορηγούς μας και συγκεκριμένα προς την εταιρεία υπογραφή Στεργίου για την διάθεση πλούσιων εδεσμάτων καθώς και την καφετέρια MARMELLATE με την ευγενική χορηγία των ποτών και αναψυκτικών.

Σημαντικές στιγμές της όμορφης αυτής εκδήλωσης, ήταν η πραγματοποίηση βραβεύσεων σε σημαντικές προσωπικότητες, που βοήθησαν και υπηρέτησαν τον σύλλογο το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Τέλος πλούσια δώρα δόθηκαν στους τυχερούς αθλητές μας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x