Την κατάσταση των παικτών της εθνικής Γαλλίας θα έχει ο Ραϊμόν Ντομενέκ να διαπιστώσει στο σημερινό (22:00) φιλικό κόντρα στην Κόστα Ρίκα. Από την πλευρά του, ο Τζιμπρίλ Σισέ τόνισε ότι είναι αρκετά νωρίς για να βγουν συμπεράσματα για την ετοιμότητα των «τρικολόρ» ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Νοτίου Αφρικής.
«Για να κερδίσει κάποιος παίκτης μια θέση στην ενδεκάδα, όλα τα παιχνίδια θα είναι σημαντικά. Το φιλικό με την Κόστα Ρίκα θα χρησιμεύσει ως μια πρώτη ευκαιρία να βρει η ομάδα τον ρυθμό της και τους αυτοματισμούς της. Όμως υπάρχει ακόμα δρόμος, σχεδόν τρεις εβδομάδες πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου και γι’ αυτό το φιλικό με την Κόστα Ρίκα δεν θα κρίνει ποιος θα είναι βασικός ή όχι», ανέφερε ο επιθετικός του Παναθηναϊκού.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γαλλίας δήλωσε: «Περιμένω να δω την ομάδα να δείχνει όλα όσα έδειξε καθημερινά στις προπονήσεις: την θέληση, την αποφασιστικότητα, την αλληλεγγύη, την αξιοπιστία και τον ενθουσιασμό. Στο φιλικό αυτό θα δοκιμάσουμε κάποιους συγκεκριμένους παίκτες και κάποια σχήματα».
Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






