Απασχόλησε τον Ολυμπιακό πριν από λίγο καιρό, η περίπτωσή του όμως δεν προχώρησε. Ο Γκεϊντά Φοφανά, φαίνεται πλέον να έχει τραβήξει τα βλέμματα μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων πάνω του. Σύμφωνα με την «Equipe» ο 18χρονος αμυντικός χαφ της Χάβρης, ενδιαφέρει κορυφαία κλαμπ όπως η Μπαρτσελόνα, η Τσέλσι και η Λίβερπουλ.
Οι συγκεκριμένες ομάδες σύμφωνα με τους Γάλλους, έχουν ήδη στείλει ανθρώπους να παρακολουθήσουν τον νεαρό ποδοσφαιριστή και δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση για την απόκτησή του. Ο Γάλλος μέσος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2013 με τη Χάβρη όμως η γαλλική ομάδα δεν θα αρνηθεί να τον παραχωρήσει, αν δεχτεί μια δελεαστική πρόταση.
Ο Φοφανά είναι διεθνής στις μικρές ηλικίες με τη φανέλα των «τρικολόρ». Παραμένει άγνωστος όμως στο ευρύ κοινό αφού αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας.
Eπιμέλεια: Τάσος Χαλκιόπουλος
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






