Πορτογαλία

Ζιλμπέρτο: «Δεν είχα πρόταση από Πόρτο ή Μπενφίκα»

Τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να βρίσκεται πέρσι σε διαπραγματεύσεις με τις Μπενφίκα και Πόρτο διέψευσε ο Ζιλμπέρτο Σίλβα. Ο μέσος του Παναθηναϊκού «έπλεξε» το εγκώμιο του Νταβίντ Λουίζ της Μπενφίκα, μιλώντας σε πορτογαλική ιστοσελίδα, χωρίς να παραλείψει να αναφερθεί στον συμπαίκτη του στην εθνική Βραζιλίας, Λουϊζάο.

Τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να βρίσκεται πέρσι σε διαπραγματεύσεις με τις Μπενφίκα και Πόρτο διέψευσε ο Ζιλμπέρτο Σίλβα.

Ο μέσος του Παναθηναϊκού «έπλεξε» το εγκώμιο του Νταβίντ Λουίζ της Μπενφίκα, μιλώντας σε πορτογαλική ιστοσελίδα, χωρίς να παραλείψει να αναφερθεί στον συμπαίκτη του στην εθνική Βραζιλίας, Λουϊζάο.

«Τον παρακολουθώ περισσότερο τώρα που έγινε διεθνής. Είναι ένας πάρα πολύ καλός και νέος ποδοσφαιριστής με τρομακτικές δυνατότητες» δήλωσε στην ιστοσελίδα “record.xl.pt” ο πρώην αρχηγός της εθνικής Βραζιλίας, για να προσθέσει: «Βρίσκεται ήδη σε μια πολύ μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα, την Μπενφίκα. Υπάρχουν βέβαια άλλα πρωταθλήματα πιο ανταγωνιστικά από το πορτογαλικό, αλλά λίγες ομάδες έχουν την ιστορία της Μπενφίκα. Πρέπει να μείνει προσηλωμένος στις υποχρεώσεις της ομάδας του και να καθιερωθεί στο ευρωπαϊκό στερέωμα».

Αναφερόμενος στον πολύ καλό του φίλο Λουϊζάο, ο οποίος επίσης αγωνίζεται με τη φανέλα των “αετών της Λισαβόνας”, ο 34χρονος μέσος τόνισε: «Τι να πω για τον Λουϊζάο. Είναι ήδη μια ηγετική φυσιογνωμία στην Μπενφίκα και αυτό αναγνωρίζεται από όλους. Έχει δουλέψει σκληρά για να φτάσει σε αυτό το σημείο και είναι πολύ σημαντικό μέλος της εθνικής Βραζιλίας. Είναι πολύ καλός μου φίλος».

Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον των Μπενφίκα και Πόρτο πέρσι για την απόκτησή του υπογράμμισε: «Ποτέ δεν είχα συγκεκριμένες προτάσεις στα χέρια μου, αλλά αν έρθουν κάποια στιγμή θα δούμε, ποιος ξέρει».

Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x