Ευτυχισμένος δήλωσε πως είναι ο Αντρέι Σεφτσένκο στη Μίλαν. Ο Ουκρανός στράικερ ενοχλήθηκε από τη φημολογία που τον θέλει να παίρνει μεταγραφή στην Τσέλσι το καλοκαίρι και με συνέντευξή του στην «Εκίπ», ξεκαθάρισε πως δεν έχει σκοπό να φύγει από την Ιταλία.
«Είμαι ενοχλημένος με τις φήμες για την Τσέλσι. Έχω ακόμα τρία χρόνια συμβόλαιο με τη Μίλαν. Προς το παρόν είμαι αφοσιωμένος στην ομάδα μου και θέλω να τελειώσω τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μετά θα δούμε τι θα γίνει. Το επαναλαμβάνω: είμαι ευτυχισμένος εδώ στο Μιλάνο. Έχω ξαναπεί ότι θέλω να κλείσω την καριέρα μου εδώ, αν και είναι δύσκολο να το προγραμματίσεις αυτό στο ποδόσφαιρο. Θα ήθελα να μείνω για πάντα στη Μίλαν όπως ο Μπαρέζι και ο Μαλντίνι», τόνισε ο 29χρονος άσος των «ροσονέρι».
Ο Σεφτσένκο μίλησε και για τις αναμετρήσεις της Μίλαν με τη Λιόν για το Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ουκρανός επιθετικός επισήμανε πως η απουσία του Ζουνίνιο Περναμπουκάνο είναι πολύ καλή για την ομάδα του, αφού ο Βραζιλιάνος είναι πολύ επικίνδυνος, ειδικά στις στημένες φάσεις: «Είναι απίστευτος. Στις στημένες φάσεις είναι καλύτερος και από τον Ροναλντίνιο. Έχει πολλούς τρόπους να εκτελεί τα φάουλ. Ο Ροναλντίνιο είναι επικίνδυνος κοντά στην εστία. Επειδή η Λιόν θα κερδίσει περισσότερα φάουλ στην έδρα της, είναι καλό για εμάς που ο Ζουνίνιο θα λείψει από το πρώτο ματς».
Επιμέλεια: Αποστόλης Κοτρότσος
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






