Ιταλία

Επίσημη πρόταση Μίλαν για Όντο

Μπορεί η Μίλαν να ετοιμάζεται για την πρώτη μονομαχία των προημιτελικών του Champions League με αντίπαλο τη Λιόν στο «Ζερλάν», ωστόσο αυτό δεν φαίνεται να εμποδίζει τους ιθύνοντες του συλλόγου να θέτουν σε εφαρμογή τον προγραμματισμό για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, οι «ροσονέρι» έχουν ήδη καταθέσει επίσημη πρόταση στη Λάτσιο για την απόκτηση του Μάσιμο Όντο. Ο 30χρονος άσος θεωρείται από τον Κάρλο Αντσελότι η ιδανική επιλογή για την αντικατάσταση του Γιάαπ Σταμ στο δεξί άκρο της άμυνας, αφού ο Ολλανδός άσος το καλοκαίρι θα επιστρέψει στην πατρίδα του

Μπορεί η Μίλαν να ετοιμάζεται για την πρώτη μονομαχία των προημιτελικών του Champions League με αντίπαλο τη Λιόν στο «Ζερλάν», ωστόσο αυτό δεν φαίνεται να εμποδίζει τους ιθύνοντες του συλλόγου να θέτουν σε εφαρμογή τον προγραμματισμό για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, οι «ροσονέρι» έχουν ήδη καταθέσει επίσημη πρόταση στη Λάτσιο για την απόκτηση του Μάσιμο Όντο. Ο 30χρονος άσος θεωρείται από τον Κάρλο Αντσελότι η ιδανική επιλογή για την αντικατάσταση του Γιάαπ Σταμ στο δεξί άκρο της άμυνας, αφού ο Ολλανδός άσος το καλοκαίρι θα επιστρέψει στην πατρίδα του.

Η διοίκηση της Λάτσιο για την ώρα προβάλει αντιστάσεις και δηλώνει προς πάσα κατεύθυνση πως ο διεθνής άσος θα εξαντλήσει το συμβόλαιό του που εκπνέει το 2008, ωστόσο η Μίλαν φέρεται διατεθειμένη να προσφέρει μέχρι και 7 εκατομμύρια ευρώ για να κάνει δικό της τον παίκτη. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μάσιμο Όντο αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Μίλαν. Το ταλέντο του, ωστόσο, δεν εκτιμήθηκε δεόντως όταν έπρεπε και πλέον η ομάδα του Μιλάνου καλείται να «χρυσοπληρώσει» τη Λάτσιο για να τον κάνει και πάλι δικό της.

Επιμέλεια: Χρήστος Ρομπόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x