Αισιόδοξος για την εξέλιξη της αποθεραπείας του εμφανίστηκε ο Κριστιάν Βιέρι. Ο Ιταλός επιθετικός της Μονακό δήλωσε πως σύντομα θα είναι σε θέση να αγωνιστεί, κάτι που σημαίνει ότι θα είναι σε θέση να παίξει στο Μουντιάλ, αν τον καλέσει στην εθνική Ιταλίας ο Μαρτσέλο Λίπι.
«Ήδη νιώθω καλύτερα και πιστεύω ότι σε δύο εβδομάδες θα είμαι έτοιμος να παίξω. Πρέπει να αποδείξω ότι είμαι σε καλή κατάσταση στο τελευταίο μέρος της σεζόν. Αν ο Λίπι με θέλει, τότε θα είμαι έτοιμος για το Μουντιάλ. Ελπίζω να με καλέσει. Για να το καταφέρω αυτό όμως πρέπει να παίξω καλά με τη Μονακό και να πετύχω μερικά γκολ», υπογράμμισε ο 33χρονος στράικερ, ο οποίος στη συνέχεια ρωτήθηκε για τις σχέσεις που είχε με τους εκάστοτε προπονητές του.
«Όταν ο Αρίγκο Σάκι ήρθε στην Ατλέτικο Μαδρίτης, του είπα ότι θα μείνω αν δεν επιβαρύνει την ομάδα με συστήματα και τακτικές. Το πρώτο μήνα που ήταν στην ομάδα δεν κάναμε τίποτα άλλο εκτός από συστήματα και τακτικές. Δεν είχα καλή σχέση με τον Αλμπέρτο Τσακερόνι στην Ίντερ, αλλά ήμουν ευτυχισμένος με τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ. Ο Σβεν Γκόραν Έρικσον (ήταν μαζί στη Λάτσιο) είναι ένας εκπληκτικός άνθρωπος και προπονητής. Με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι έπαιξα αρκετά και είναι ένας τεχνικός που φροντίζει ώστε οι παίκτες να περνάνε καλά στην προπόνηση. Όσο για τον Λίπι, τα πηγαίνουμε θαυμάσια από τότε που είχαμε έναν τσακωμό», ολοκλήρωσε τον απολογισμό του ο Βιέρι.
Επιμέλεια: Αποστόλης Κοτρότσος
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






