Γενικά

Παραιτήθηκε ο Φροζέρ

Την παραίτησή του από την εθνική ομάδα του Τόγκο υπέβαλλε ο Τιερί Φροζέρ. Ο 48χρονος προπονητής –όπως όλα δείχνουν- θα αναλάβει τη γαλλική Νιμ, ομάδα της δεύτερης κατηγορίας.

Την παραίτησή του από την εθνική ομάδα του Τόγκο υπέβαλλε ο Τιερί Φροζέρ. Ο 48χρονος τεχνικός –όπως όλα δείχνουν- θα αναλάβει τη γαλλική Νιμ, ομάδα της δεύτερης κατηγορίας.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Τόγκο εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει ότι ο Φροζέρ ζήτησε να παραιτηθεί για προσωπικούς λόγους, αίτημα που έγινε δεκτό από την ομοσπονδία. Ο 48χρονός τεχνικός κάθισε στον πάγκο του Τόγκο για επτά αγώνες, χωρίς να σημειώσει κάποια νίκη.

Παναγιώτης Κεφαλάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x