Φόρεσε τη φανέλα της, και κατέταξε τις στιγμές που έζησε σε αυτή, σε υψηλότερο σημείο από αυτές με τη φανέλα της μισητής της αντιπάλου.
Αυτό και μόνο, θα μπορούσε να εξηγήσει την «θερμότατη» υποδοχή που έτυχε ο Ρονάλντο από τους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης πριν το χθεσινό παιχνίδι με την Χιχόν.
Όλο το γήπεδο βροντοφώναξε το όνομά του, την στιγμή που πέρασε και πάλι στον αγωνιστικό χώρο του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» για να παραλάβει την τιμητική πλακέτα από τον πρόεδρο της «βασίλισσας».
Ο Ρονάλντο αγωνίστηκε με την Ρεάλ Μαδρίτης από το 2002 μέχρι και το 2007 όταν μεταγράφηκε στην Μίλαν. Σε 127 παιχνίδια με τη «βασίλισσα» πέτυχε 83 γκολ.
Δείτε το βίντεο εδώ.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






