Η σεζόν που τελείωσε ήταν αρκετά καλή για τον Χαβιέρ Πορτίγιο. Ο 22χρονος επιθετικός αγωνίστηκε ως δανεικός στην Κλαμπ Μπριζ από τη Ρεάλ Μαδρίτης και κατάφερε να πάρει το βραβείο του καλύτερου ξένου παίκτη του βελγικού πρωταθλήματος.
Ωστόσο, το μέλλον του Πορτίγιο εξακολουθεί να παραμένει αβέβαιο, καθώς η διοίκηση της Ρεάλ δεν τον έχει ενημερώσει για το αν υπολογίζεται για την επόμενη σεζόν: «Το μέλλον μου δεν εξαρτάται από μένα, αλλά θέλω να ενημερωθώ σχετικά. Ήμουν ο καλύτερος ξένος παίκτης στο βελγικό πρωτάθλημα. Δεν παραπονιέμαι, η χρονιά ήταν πολύ καλή. Είχα πολλές συμμετοχές και πέτυχα αρκετά γκολ», δήλωσε ο Ισπανός φορ.
Ο Πορτίγιο φυσικά σκέφτεται την επόμενη μέρα και προβληματίζεται για το τι πρόκειται να συμβεί στη Ρεάλ Μαδρίτης: «Έχω συμβόλαιο με τη Ρεάλ για ακόμα ένα χρόνο. Θα δούμε ποιος θα αναλάβει την ομάδα για την επόμενη σεζόν. Θέλω να με ενημερώσει η ομάδα για να κοιτάξω τι είναι καλύτερο για το συμφέρον μου».
Επιμέλεια: Αποστόλης Κοτρότσος
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






