Koriopolis

Να καταθέσει άμεσα θέλει ο Μαρινάκης

Την επιθυμία του να απεμπλακεί άμεσα το όνομά του από την υπόθεση με τους στημένους αγώνες εκφράζει ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Μάλιστα, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού προκειμένου να υπάρξουν εξελίξεις όσον το δυνατόν γρηγορότερα ξεκαθάρισε ότι η θέλησή του είναι να αποτελέσει το πρώτο άτομο που θα καταθέσει. Εκνευρισμός και πολλά ερωτήματα για την απαγόρευση εξόδου από την χώρα.

Την επιθυμία του να απεμπλακεί άμεσα το όνομά του από την υπόθεση με τους στημένους αγώνες εκφράζει ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Μάλιστα, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού προκειμένου να υπάρξουν εξελίξεις όσον το δυνατόν το γρηγότερο ξεκαθαρίζει ότι η θέλησή του είναι να αποτελέσει το πρώτο άτομο που θα καταθέσει στον ανακριτή για την υπόθεση.

Ακόμη και την Δευτέρα δηλώνει έτοιμος ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» εφόσον κληθεί από τον ανακριτή.

Εκνευρισμός στο… λιμάνι
Νωρίτερα, εκπληξη και εκνευρισμό προκάλεσαν στους διοικούντες τον Ολυμπιακό η απόφαση του 9ου ανακριτή περί απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα σε όλους όσων τα ονόματα συμπεριλαμβάνονται στην δικογραφία για τα στημένα παιχνίδια στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Στα αυτιά των ανθρώπων της ΠΑΕ δεν ήχησε καθόλου καλά αυτή η εξέλιξη. Περισσότερο γιατί τόσο ο Βαγγέλης Μαρινάκης, όσο και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος είναι πρόθυμοι να δώσουν κάθε εξήγηση στις Αρχές χωρίς να έχουν να κρύψουν τίποτα.

Μάλιστα, για την περίπτωση του προέδρου της ΠΑΕ υπήρξαν απορίες και αρκετά «ερωτηματικά» γιατί θεωρείται ότι μπήκαν όλοι οι κατηγορούμενοι στην ίδια μοίρα, και ανάμεσά τους ένας άνθρωπος του επαγγελματικού κύρους του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Από την πλευρά του Αβραάμ Παπαδόπουλου, υπάρχει μεγάλος προβληματισμός καθώς έχει επιβληθεί απαγόρευση εξόδου στον παίκτη και η ημερομηνία αναχώρησης της αποστολής της ομάδας για την Αυστρία και το Ζέεφελντ όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας πλησιάζει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x