Την απουσία των προϋποθέσεων που στοιχειοθετούν την προφυλάκιση του Σταύρου Ψωμιάδη τόνισε μέσω της Sportday η Αργυρώ Δερμιτζάκη. Η νομικός της πλευράς υπεράσπισης του προέδρου της ΠΑΕ Καβάλας υπογράμμισε ότι δεν αναφέρεται πουθενά το όνομα του πελάτη της, μεταφέροντας σε άλλο επίπεδο το θέμα της προφυλάκισής του.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη Sportday που δημοσιεύεται σήμερα:

Για τη μη εμπλοκή του ονόματος του Σταύρου Ψωμιάδη:
«Tο όνομά του δεν υπάρχει πουθενά σε όλη (!) τη δικογραφία και πως ούτε καν στην κατάθεση των μαρτύρων δεν αναφέρεται. Μάλιστα, στα βουλεύματα για την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου δεν υπήρχε ανάλογο βούλευμα για τον Σταύρο Ψωμιάδη».

Για την απουσία στοιχείων εις βάρος του:
«Δεν υπάρχουν στοιχεία ούτε διάλογοι μέσα στη δικογραφία, ούτε κάτι μεμπτό που να παραπέμπει σε αυτόν. Πλέον τίθεται και σε άλλο επίπεδο το θέμα της προφυλάκισής του τη στιγμή που δεν υπάρχουν στοιχεία. Αυτό θα αποδειχθεί και από νομικής πλευράς, μια και δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να προφυλακιστεί».

Για τους λόγους που κρατείται ο ισχυρός άνδρας των “Αργοναυτών”:
«Θεωρούμε τη δίωξη εις βάρος του προσχηματική και ο λόγος που κρατείται είναι το γεγονός πως και τυπικά στα χαρτιά είναι ο πρόεδρος της Καβάλας».

Ο υιός του Μάκη Ψωμιάδη είναι μέσα στους τρεις συλληφθέντες με τις πιο βαριές κατηγορίες, μεταξύ άλλων για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Καβάλας αναφέρεται στη δικογραφία μόνο ως όνομα, το οποίο έχει συγκροτήσει, από κοινού με άλλους, δομημένη και με διαρκή δράση ομάδα από περισσότερα από τρία άτομα (οργάνωση), η οποία κατηγορείται για διάφορες πράξεις, από εκβίαση, απάτη μέχρι και δωροδοκία!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ