Koriopolis

Το «βαθύ λαρύγγι» γλίτωσε τον Κούγια

Για συμβόλαιο θανάτου εναντίον του Αλέξη Κούγια έγινε λόγος στην εκπομπή «Δίκη». Τις πληροφορίες τις μετέφερε στον «αέρα» πρόσωπο, το οποίο δεν θέλησε να αποκαλύψει την ταυτότητά του, χαρακτηρίστηκε ως… το «βαθύ λαρύγγι» του σκανδάλου Koriopolis και ισχυρίστηκε ότι επειδή είχε τη δύναμη απέτρεψε τα… χειρότερα για τον γνωστό ποινικολόγο.

Για συμβόλαιο θανάτου εναντίον του Αλέξη Κούγια έγινε λόγος στην εκπομπή «Δίκη».

Τις πληροφορίες τις μετέφερε στον «αέρα» πρόσωπο, το οποίο δεν θέλησε να αποκαλύψει την ταυτότητά του, χαρακτηρίστηκε ως… το «βαθύ λαρύγγι» του σκανδάλου Koriopolis και ισχυρίστηκε ότι επειδή είχε τη δύναμη απέτρεψε τα… χειρότερα για τον γνωστό ποινικολόγο.

Ερωτηθείς για έναν από τους περίφημους διάλογους που έχουν δει το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα, στον οποίο ο Τσακογιάννης κάνει λόγο για «πέντε σκαμπήλια» στα πόδια του κ. Κούγια, το «βαθύ λαρύγγι», είπε:

«Ήταν κάτι διαφορετικό, το οποίο είναι πιο σοβαρό... Είναι σοβαρά αυτά τα πράγματα. Δεν μπορώ να πω περισσότερα, γιατί αν μιλήσω και το αναλύσω, τότε θα ‘’φωτογραφηθώ’’. Ο κ. Κούγιας με ξέρει και τον ξέρω, αλλά δεν του είπα τίποτα…».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x