Koriopolis

Αποχωρεί από τη διαιτησία ο Σέγκος!

Την απόφαση να αποχωρήσει από την ενεργό δράση, τουλάχιστον μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση με τα «στημένα» παιχνίδια του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπου εμπλέκεται το όνομά του (μάλιστα, του έχει ασκηθεί δίωξη), πήρε ο 37χρονος διαιτητής, Γιώργος Σέγκος. Στη γραπτή του δήλωση, ο Σέγκος τονίζει, μεταξύ άλλων: «Σ' ένα λεπτό ένιωσα όλα αυτά που έχτιζα τόσο χρόνια να απειλούνται με κατάρρευση».

Την απόφαση να αποχωρήσει από την ενεργό δράση, τουλάχιστον μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση με τα «στημένα» παιχνίδια του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπου εμπλέκεται το όνομά του (μάλιστα, του έχει ασκηθεί δίωξη), πήρε ο 37χρονος διαιτητής, Γιώργος Σέγκος.

Στη γραπτή του δήλωση, ο Σέγκος τονίζει, μεταξύ άλλων: «Σ' ένα λεπτό ένιωσα όλα αυτά που έχτιζα τόσο χρόνια να απειλούνται με κατάρρευση».

Αναλυτικά, αναφέρει:

«H αναφορά του ονόματός μου στα υπό δίωξη πρόσωπα ήταν ένα γεγονός που με συγκλόνισε και με προβλημάτισε πάρα πολύ. Σ' ένα λεπτό ένιωσα όλα αυτά που έχτιζα τόσο χρόνια να απειλούνται με κατάρρευση. Επειδή για μένα ήταν, είναι και θα είναι προτεραιότητα η αξιοπρέπειά μου, η ηθική μου κι η αποδοχή μου από την κοινωνία του ποδοσφαίρου, αλλά και ευρύτερα, αποφάσισα να μη συμμετάσχω σε καμία αθλητική δραστηριότητα (σεμινάρια διαιτησίας, αγώνες κ.τ.λ.), μέχρι να εξαφανιστεί, όπως είμαι βέβαιος, κάθε ψόγος που μου αποδίδεται. Eτσι θα μπορέσω να επιστρέψω στα γήπεδα με τις ίδιες συνθήκες που το έκανα όλα αυτά τα χρόνια, κοιτάζοντας όλους στα μάτια κι υπηρετώντας το τίμιο, αξιόπιστο και ειλικρινές ποδόσφαιρο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x