Koriopolis

Ελληνικό «πλυντήριο» made in… Μαλαισία!

Νέα στοιχεία-φωτιά, που σοκάρουν! Έλληνες επιχειρηματίες -σύμφωνα με αυτά- αλλά και άνθρωποι, γενικότερα, του αθλητισμού, έπαιξαν εκατομμύρια ευρώ στο παράνομο στοίχημα μέσω Μαλαισίας, «ξεπλένοντας» στη συνέχεια τα κέρδη τους, όπως αποκαλύπτει, στην εφημερίδα Real News, ο επικεφαλής των αστυνομικών ερευνών στην ασιατική χώρα, Καμαρούλ Ζαμάν Μαμάτ. Στα χέρια της Ιντερπόλ, που έχει αναλάβει τη διερεύνηση του σκανδάλου, τα πρώτα ονόματα.

Νέα στοιχεία-φωτιά, που σοκάρουν!

Έλληνες επιχειρηματίες -σύμφωνα με αυτά- αλλά και άνθρωποι, γενικότερα, του αθλητισμού, έπαιξαν εκατομμύρια ευρώ στο παράνομο στοίχημα μέσω Μαλαισίας, «ξεπλένοντας» στη συνέχεια τα κέρδη τους, όπως αποκαλύπτει, στην εφημερίδα Real News, ο επικεφαλής των αστυνομικών ερευνών στην ασιατική χώρα, Καμαρούλ Ζαμάν Μαμάτ.

Στα χέρια της Ιντερπόλ, που έχει αναλάβει τη διερεύνηση του σκανδάλου, τα πρώτα ονόματα.

«Συνεχίζουμε τις έρευνες και συνεργαζόμαστε στενά με την Ιντερπόλ για την καταπολέμηση του φαινομένου του παρανόμου στοιχήματος και για την υπόθεση που αφορά το ελληνικό πρωτάθλημα», τονίζει ο επικεφαλής των ερευνών της Royal Malaysian Police, ο οποίος κάνει λόγο για τεράστιο σκάνδαλο, χωρίς, όμως, να αποκαλύπτει το μέγεθος του ποσού παίχτηκε από Έλληνες μέσω των ιστοσελίδων παράνομου στοιχήματος που έχουν ως έδρα τη Μαλαισία.

Έπειτα από αυτές τις εξελίξεις, δεν αποκλείεται μέρος των στοιχείων να αποσταλούν σύντομα στην ελληνική Δικαιοσύνη…

Σύμφωνα, μάλιστα, με όλες τις πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Ιντερπόλ βρίσκονται, ήδη, σε συνεργασία (και) με τον ΟΠΑΠ, αφού από τις έρευνες που έγιναν στα σπίτια των εμπλεκομένων βρέθηκαν πολλά κερδισμένα δελτία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x