Koriopolis

«Θα φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο»

Πίστη ότι θα τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι ανεξάρτητα από το όνομά τους από τον Ανδρέα Φάκο σε συνέντευξή του στο «ΕΘΝΟΣΠΟΡ». Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας αναφέρει ότι είναι μεγάλη ευκαιρία να επέλθει κάθαρση στο ποδόσφαιρο. «Να έχουν υπομονή όσοι ρωτούν γιατί δεν έχουν ασκηθεί ακόμη διώξεις», τόνισε ο κ.Φάκος.

Πίστη ότι θα τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι ανεξάρτητα από το όνομά τους από τον Ανδρέα Φάκο σε συνέντευξή του στο «ΕΘΝΟΣΠΟΡ». Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας αναφέρει ότι είναι μεγάλη ευκαιρία να επέλθει κάθαρση στο ποδόσφαιρο.

Να έχουν υπομονή όσοι ρωτούν γιατί δεν έχουν ασκηθεί ακόμη διώξεις», τόνισε ο κ.Φάκος και προσθέτει: «Οι πρώτες πειθαρχικές διώξεις που ασκήσαμε ήταν για εκείνους που ήδη έχουν προφυλακιστεί, που τους έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι»…

Απόσπασμα από την συνέντευξη του Ανδρέα Φάκου στο «ΕΘΝΟΣΠΟΡ»

-Πιστεύετε θα επέλθει κάθαρση στο ποδόσφαιρο;
«Υπήρχε πάρα πολλά χρόνιας αυτή η διαφθορά και πλέον μεγεθύνθηκε. Δεν ήταν ξαφνικό. Ήταν κάτι που λίγο-πολύ το ήξεραν και παράγοντες διαφόρων ομάδων, εμπλεκομένων και μη, και διάφοροι άλλοι παράγοντες της πολιτείας. Την παρούσα στιγμή που έχουν συγκεντρωθεί όλα αυτά τα στοιχεία, πρέπει σε όλους μας να υπάρχουν ελπίδες για κάθαρση. Διότι εάν δεν υπάρχουν και τώρα, για πράγματα που δεν έβγαιναν τόσα χρόνια, τότε δεν θα κάνουμε τίποτα…»

-Θα φτάσει το «μαχαίρι στο κόκκαλο»;
«Εγώ πιστεύω πως ναι. Βέβαια εμείς έχουμε το κομμάτι το ποδοσφαιρικό, το αθλητικό. Έχουμε όλοι την υποχρέωση, πρώτα η πολιτεία βέβαια, να δώσουμε κάποιο όραμα αν θέλουμε να βγούμε από αυτή τη θύελλα. Δεν πρέπει να αρχίσουμε να εκφράζουμε απαισιοδοξία ότι δεν πρόκειται να γίνει τίποτα, επειδή έτσι γινόταν και στο παρελθόν.
Με τα στοιχεία που αξιοποιούν εισαγγελικές, δικαστικές και αθλητικές Αρχές, νομίζω και πιστεύω ότι θα φτάσουμε σε ένα καλό τέρμα. Τουλάχιστον για του χρόνου όταν θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα να μην επαναληφθούν τα ίδια που έγιναν στα προηγούμενα»


-Θα επιβληθεί τιμωρία ανεξαρτήτως προσώπων και μεγέθους ομάδων;
«Αν αποδειχθεί ότι ο οιοσδήποτε έχει ευθύνη να οδηγηθεί εκεί που πρέπει. Η κοινή γνώμη έχει συγκλονιστεί με αυτά που ήδη έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας και δεν νομίζω ότι εύκολα μπορεί να υπάρξει πλέον ανοχή για τον οποιονδήποτε παράγοντα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x