Koriopolis

Καταγγελίες και προειδοποιήσεις από Κούγια!

Στην καταγγελία πως ο Άγγελος Τραυλός απειλεί τα παιδιά του, προχώρησε ο Αλέξης Κούγιας και προανήγγειλε αγωγές εναντίον του γνωστού μάνατζερ. Παράλληλα, η Παναχαϊκή προειδοποιεί ΜΜΕ και ΠΑΕ με μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμηση.

Στην καταγγελία πως ο Άγγελος Τραυλός απειλεί τα παιδιά του, προχώρησε ο Αλέξης Κούγιας και προανήγγειλε αγωγές εναντίον του γνωστού μάνατζερ. Παράλληλα, η Παναχαϊκή προειδοποιεί ΜΜΕ και ΠΑΕ με μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμηση.

Μιλώντας στο Δημοτικό ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης «FM 100», ο Αλέξης Κούγιας σημείωσε:

«Ο υπόδικος μάνατζερ Τραυλός μου τηλεφωνεί από απόκρυψη και απειλεί τα παιδιά μου. Γνωρίζω τη φωνή του. Ήδη επικοινώνησα με τον υπεύθυνο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, τον κύριο Σφακιανάκη.

Επιχειρούν να αποδομήσουν τον καταγγελτικό μου λόγο. Εγώ τον Τραυλό θα τον στείλω εκεί που του αξίζει: στη φυλακή! Όσο για τις καταγγελίες του, ότι δήθεν έστησα ματς, θα πάρει την απάντηση μέσα από τα δικαστήρια. Θα καταθέσω αγωγές εναντίον του
».

Σημειώνεται πως ο Άγγελος Τραυλός έχει δηλώσει ότι θα καταθέσει αγωγή εναντίον του προέδρου της Παναχαϊκής για την ένορκη κατάθεση που έδωσε στις 9/3/2011 και τον χαρακτηρίζει «μέλος εγκληματικής οργάνωσης».

Την ίδια στιγμή, η ΠΑΕ Παναχαϊκή εξέδωσε ανακοίνωσή με την οποία σημειώνει ότι θα προβεί σε μηνύσεις κατά όσων αναφέρονται με συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς εις βάρος της.

Αναλυτικά:

«1. Η ΠΑΕ Παναχαϊκή πληροφορείται από κάποια μέσα μαζικής ενημέρωσης την επιπόλαια αλλά παράνομη πράξη τους να δημοσιοποιούν συκοφαντικές ανακοινώσεις κάποιων ανυπόληπτων ΠΑΕ και κάποιων υπόδικων φυσικών προσώπων που αναφέρονται σε αυτή.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή δεν θα απαντήσει αλλά τις επόμενες ημέρες και μέχρι το τέλος Ιουλίου, τόσο τα μέσα μαζικής ενημέρωσης αλλά και οι ΠΑΕ, όσο και τα υπόδικα φυσικά πρόσωπα θα παραλάβουν τις μηνύσεις για τα όσα ψευδή και συκοφαντικά ισχυρίζονται.

Η δημοσίευση από την ΕΠΟ του αναλυτικού σκεπτικού της απαλλαγής της ΠΑΕ Παναχαϊκή είναι μια πρώτη απάντηση αλλά την τελευταία απάντηση θα την έχουν από τα δικαστήρια.

2. Η ΠΑΕ Παναχαϊκή θέλει να ευχαριστήσει για την συμπαράσταση τους στην εκδίκαση της υποθέσεως ενώπιον της Ε.Ι.Μ. της ΕΠΟ τους δικηγόρους Αθηνών κ.κ. Γιάννη Κάρμη και Χάρη Γρηγορίου. Οι κ.κ. Κάρμης και Γρηγορίου μαζί με τους Αλέξιο Κούγια και Βασιλική Πανταζή απετέλεσαν μια εξαιρετική ομάδα υπερασπιστών και η ΠΑΕ Παναχαϊκή θεωρεί υποχρέωση της να το αναφέρει
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x