Koriopolis

«Τώρα αρχίζει ο αγώνας για τον Βόλο»

Στα ευρωπαϊκά δικαστήρια είναι διατεθειμένοι να προσφύγουν οι διοικούντες τον Ολυμπιακό Βόλου, όπως δήλωσε ο πρόεδρος του συλλόγου, Γιώργος Τόρρης. Ο ισχυρός άνδρας των Θεσσαλών χαρακτήρισε άδικη την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας και υπογράμμισε ότι: «Ο αγώνας τώρα αρχίζει» για την ομάδα του Βόλου.

Στα ευρωπαϊκά δικαστήρια είναι διατεθειμένοι να προσφύγουν οι διοικούντες τον Ολυμπιακό Βόλου, όπως δήλωσε ο πρόεδρος του συλλόγου, Γιώργος Τόρρης.

Ο ισχυρός άνδρας των Θεσσαλών χαρακτήρισε άδικη την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας και υπογράμμισε ότι: «Ο αγώνας τώρα αρχίζει» για την ομάδα του Βόλου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κ.Τόρρης:

«Σήμερα όλη η Ελλάδα ζει πρωτόγνωρα γεγονότα και καταστάσεις, οι οποίες πλήττουν και τον Ολυμπιακό Βόλου. Δικαιώνονται όλοι όσοι μίλαγαν για προκαθορισμένο υποβιβασμό μιας ομάδας.

Ο Ολυμπιακός Βόλου εκπροσωπεί επάξια την Ελλάδα στην Ευρώπη. Σε κάποια υπόγεια της Σούπερ Λίγκας βγήκε μια απόφαση άδικη, που εκφράζει τις θέσεις της UEFA, όπως τις μετέφερε ο πρόεδρός της. Ο αγώνας τώρα αρχίζει για εμάς και στο τέλος πιστεύουμε ότι θα δικαιωθούμε. Τα ευρωπαϊκά δικαστήρια χρειάζονται πραγματικές αποδείξεις για να καταδικάσουν κάποιον
».

Τάκης Γιαννόπουλος, (τιμ μάνατζερ): «Τώρα κοιτάμε μόνο το παιχνίδι»
Αμέσως μετά από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Γιώργο Τώρη, μίλησε ο Τάκης Γιαννόπουλος. Ο τιμ μάνατζερ του Ολυμπιακού Βόλου παραδέχθηκε ότι η απόφαση ξάφνιασε τους παίκτες αλλά ξεκαθάρισε ότι όλοι τους βρίσκονται στο Λουξεμβούργο με σκοπό να πάρουν ό,τι καλύτερο μπορούν από το παιχνίδι με την Ντίφερντανζ.

«Τα παιδιά ενημερώθηκαν από εμένα. Ξέρουν για ποιον λόγο ήρθαν εδώ, τι ήρθαν να κάνουν. Θέλουμε να παίξουμε και να νικήσουμε για να δώσουμε πόντους στην Ελλάδα. Θα γυρίσουμε στη χώρα –με το καλό- και θα συζητήσουμε για το τι πρόκειται να γίνει. Αυτή την στιγμή πρέπει να κοιτάξουμε να πάρουμε στον αγωνιστικό χώρο αυτό που θέλουμε», τόνισε ο κ.Γιαννόπουλος. «Δεν έχουμε μιλήσει με τον κ.Μπέο. Είναι δίπλα μας ο κ.Τόρης και όλο το ΔΣ», κατέληξε.

* «Τα χαράματα επιστρέφουμε στην Ελλάδα. Ελπίδω να μην ρίξουν το αεροπλάνο όπως και την ομάδα», ήταν η θέση του Θανάση Χαρμάνη, νομικού συμβούλου της ΠΑΕ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x