Koriopolis

Μας 'πιάσαν… όλοι στο στόμα τους

Το γύρο του κόσμου έχει κάνει η Πρωτόδικη απόφαση για υποβιβασμό του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας στην Football League. Η είδηση ταξίδεψε πολύ γρήγορα και έφτασε μέχρι και το Περού. Δεν θα μπορούσε όμως να λείπει από τα ευρωπαϊκά ειδησεογραφικά πρακτορεία των περισσοτέρων ευρωπαϊκών χωρών.

Το γύρο του κόσμου έχει κάνει η Πρωτόδικη απόφαση για υποβιβασμό του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας στην Football League.

Η είδηση ταξίδεψε πολύ γρήγορα και έφτασε μέχρι και το Περού.

Δεν θα μπορούσε όμως να λείπει από τα ευρωπαϊκά ειδησεογραφικά πρακτορεία των περισσοτέρων ευρωπαϊκών χωρών.

Γερμανική ιστοσελίδα «Kicker», όπου συνοδεύεται από φωτογραφία του Μάκη Ψωμιάδη.

«Το σκάνδαλο με τους στημένους αγώνες που ξέσπασε στην Ελλάδα είχε σαν αποτέλεσμα τον υποβιβασμό τόσο της Καβάλας όσο και του Ολυμπιακού Βόλου. Η πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας επέβαλε πολύ αυστηρές ποινές για τις εμπλεκόμενες ομάδες».

Η ιστοσελίδα του «Sports Illustrated» αναφέρει: «Οι αρμόδιοι του ελληνικού ποδοσφαίρου αποφάσισαν τον υποβιβασμό Βόλου και Καβάλας».

Η ιστοσελίδα από το Περού «terra.com.pe»: «Δύο ελληνικοί σύλλογοι υποβιβάστηκαν λόγω διαφθοράς. Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα θα μετέχουν στη δεύτερη κατηγορία λόγω της ανάμιξης τους στην υπόθεση με στημένους αγώνες».

Η τούρκικη «Hurriyet» τονίζει: «Η Καβάλα και ο Ολυμπιακός Βόλου υποβιβάστηκαν λόγω του σκανδάλου με τα στημένα παιχνίδια. Παράλληλα του επιβλήθηκε πρόστιμο 300.000 ευρώ. Η προτροπή του προέδρου της UEFA για άμεσα αποτελέσματα εισακούστηκε»

Τέλος το «Francefootball» αναφέρει: « Η πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας αποφάσισε να υποβιβάσει Καβάλα και Ολυμπιακό Βόλου. Επίσης ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, Αχιλλέας Μπέος και της Καβάλας, Μάκης Ψωμιάδης τιμωρήθηκαν με δια βίου αποκλεισμό από τα γήπεδα»

Κώστας Γιαννόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x