Γαλλία

Επιβεβαιώνουν οι Γάλλοι για Σάντσες

Το κλίμα που διαμορφωθεί τις τελευταίες ημέρες, στο θέμα της μεταγραφής του Κάρλος Σάντσες επιβεβαιώνουν και τα γαλλικά Μέσα. Όπως αναφέρει η “Equipe”, ο Κολομβιανός μέσος αναμένεται να παραμείνει στη Βαλενσιέν, αφού δεν έχει καταφέρει προσελκύσει ομάδα που να προσφέρει το ποσό που ζητά για την πώλησή του ο γαλλικός σύλλογος, το οποίο κυμαίνεται στα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ.

Το κλίμα που διαμορφωθεί τις τελευταίες ημέρες, στο θέμα της μεταγραφής του Κάρλος Σάντσες επιβεβαιώνουν και τα γαλλικά Μέσα.

Όπως αναφέρει η “Equipe”, ο Κολομβιανός μέσος αναμένεται να παραμείνει στη Βαλενσιέν, αφού δεν έχει καταφέρει προσελκύσει ομάδα που να προσφέρει το ποσό που ζητά για την πώλησή του ο γαλλικός σύλλογος, το οποίο κυμαίνεται στα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ.

Όπως τονίζεται μάλιστα από το κείμενο, ο 25χρονος χαφ έχει πάρει τελεσίγραφο από την ομάδα του, στο οποίο υπογραμμίζεται ότι έχει περιθώριο μέχρι την πρώτη Αυγούστου για να ξεκαθαρίσει την υπόθεση της μεταγραφής του. Για τον Σάντσες είναι γνωστό ότι αποτελεί στόχο του Ολυμπιακού για τη μεσαία του γραμμή, όπως και της Ουντινέζε, ενώ εσχάτως έχει μπει στο κόλπο και η Λιόν.

Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x