Stoiximan Super League

Πινελιές Γέστε…

Δείγματα από το πλούσιο ταλέντο του έχει αρχίσει να βγάζει στην προετοιμασία στο Έρμελο ο Φραν Γέστε. Ο Ισπανός μέσος προσαρμόζεται σιγά-σιγά στη νέα του ομάδα και βγάζει στο χορτάρι αυτό για το οποίο αποκτήθηκε, τεχνική και εμπειρία. Από την πλευρά του ο Ερνέστο Βαλβέρδε ξέρει τις δυνατότητες του συμπατριώτη του και έχει σκοπό να τον χρησιμοποιήσει τουλάχιστον στο ένα από τα δύο φιλικά που ακολουθούν, ώστε να τον τεστάρει και σε συνθήκες αγώνα.

Δείγματα από το πλούσιο ταλέντο του έχει αρχίσει να βγάζει στην προετοιμασία στο Έρμελο ο Φραν Γέστε.

Ο Ισπανός μέσος προσαρμόζεται σιγά-σιγά στη νέα του ομάδα και βγάζει στο χορτάρι αυτό για το οποίο αποκτήθηκε, τεχνική και εμπειρία.

Από την πλευρά του ο Ερνέστο Βαλβέρδε ξέρει τις δυνατότητες του συμπατριώτη του και έχει σκοπό να τον χρησιμοποιήσει τουλάχιστον στο ένα από τα δύο φιλικά που ακολουθούν, ώστε να τον τεστάρει και σε συνθήκες αγώνα.

Αποστολή στο Έρμελο, Αντώνης Σαούλης

Ο Γέστε δείχνει έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης, ενώ είναι γνώστης και της τακτικής του τεχνικού του Ολυμπιακού. Αποτέλεσμα αυτού είναι να μην χρειάζεται και… εντατικά μαθήματα για να μπει στη νοοτροπία του Βαλβέρδε, με τον οποίο άλλωστε έχει συνυπάρξει και στο παρελθόν.

Από την άλλη πλευρά, ευχάριστο «πονοκέφαλο» φέρνει με τις εμφανίσεις του στις προπονήσεις ο Μάρκο Πάντελιτς. Ο Σέρβος επιθετικός σκοράρει σε κάθε δίτερμα, ενώ αξιοποιεί κατάλληλα τις πάσες των συμπαικτών του, όντας μέχρι στιγμή ο πρώτος σκόρε της προετοιμασίας. Ο Βαλβέρδε, ωστόσο, δεν τον συμπεριλαμβάνει στις βασικές του επιλογές, αν και αναμένεται αν του δώσει χρόνο συμμετοχής στα ματς που ακολουθούν.

Μετά την Μπρόμιτς για Σάντσες

«Παγωμένο» παραμένει το θέμα της μεταγραφής του Κάρλος Σάντσες στον Ολυμπιακό. Στο στρατόπεδο των πρωταθλητών Ελλάδας δεν πρόκειται να ασχοληθούν με τον Κολομβιανό μέσο πριν ολοκληρωθεί και το φιλικό με της Γουέστ Μπρομ στις 4 Αυγούστου στο Καραϊσκάκη, αφού ο Ερνέστο Βαλβέρδε θέλει πρώτα να δει τα νέα αποκτήματα του συλλόγου, Κάταϊ, Γκρμπιτς και Γέστε. Ο μέσος της Βαλενσιέν ήταν πριν αρχίσει η προετοιμασία ο πρώτος μεταγραφικός στόχος, αλλά από τη μία πλευρά οι απαιτήσεις του γαλλικού συλλόγου και από την άλλη το Κόπα Αμέρικα που καθυστέρησε τις διαπραγματεύσεις έχουν πάει πολύ πίσω το όλο θέμα. Η στάση της Βαλενσιέν πλέον είναι ότι ο παίκτης θα παραμείνει στην ομάδα ή θα πάει στη Λιόν, ενώ τα χρήματα για τον 25χρονο χαφ δεν πέφτουν κάτω από τα 4 εκατομμύρια ευρώ. Ούτως ή άλλως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ως εναλλακτική λύση τον Αλέξανδρο Τζιόλη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x