Koriopolis

«Δεν θα ανεχτούμε ιδιοκτησίες-μαϊμούδες»

Καμία ανοχή προς τις ομάδες των οποίων οι ιδιοκτήτες έχουν καταδικαστεί ή διώκονται για το σκάνδαλο Koriopolis δεν είναι διατεθειμένος να δείξει ο Παύλος Γερουλάνος. Ο υπουργός αθλητισμού και υπεύθυνος για τα θέματα αθλητισμού τόνισε ότι πολλά θα κριθούν και από το κατά πόσο θα αποδεχθούν οι ομάδες το νέο αυστηροποιημένο Πειθαρχικό Κώδικα, ο οποίος αναμένεται να ψηφιστεί αύριο.

Καμία ανοχή προς τις ομάδες των οποίων οι ιδιοκτήτες έχουν καταδικαστεί ή διώκονται για το σκάνδαλο Koriopolis δεν είναι διατεθειμένος να δείξει ο Παύλος Γερουλάνος.

Ο υπουργός αθλητισμού και υπεύθυνος για τα θέματα αθλητισμού τόνισε ότι πολλά θα κριθούν και από το κατά πόσο θα αποδεχθούν οι ομάδες το νέο αυστηροποιημένο Πειθαρχικό Κώδικα, ο οποίος αναμένεται να ψηφιστεί αύριο.

Μιλώντας στην εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ”, ο κ.Γερουλάνος είπε:

Για τις τιμωρίες των εμπλεκόμενων ομάδων, φωτογραφίζοντας Καβάλα και Ολυμπιακό Βόλου:
«Δεν μπορεί η αθλητική Δικαιοσύνη να τιμωρεί κι εμείς να αποδεχόμαστε οι ίδιες ιδιοκτησίες να διοικούν τις ομάδες. Δεν μπορούμε να δεχτούμε τις ιδιοκτησίες-μαϊμούδες».

Για το νέο Πειθαρχικό Κώδικα:
«Η διαδικασία της έφεσης δημιουργεί ερωτηματικά για το κατά πόσο η ΕΠΟ προτίθεται να σεβαστεί το Πειθαρχικό Δίκαιο. Εμείς από την πλευρά μας είμαστε αποφασισμένοι να μη χρηματοδοτούμε διοργανώτριες Αρχές μέχρι να δούμε ότι είναι αποφασισμένες να τηρήσουν τον νέο Πειθαρχικό Κώδικα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x