Koriopolis

«Παιδιά, τα πούρα μου»!

Ψύχραιμος στα όρια της… απάθειας, παρουσιάστηκε ο Μάκης Ψωμιάδης, κατά τη σύλληψή του την Πέμπτη στην Ανάβυσσο! Ο (ξαπλωμένος στον καναπέ) «Big Mac» δεν προέβαλε καμία αντίσταση στους αστυνομικούς που εισέβαλαν στο διαμέρισμα. Αφού ζήτησε, λοιπόν, να ντυθεί με κάτι πιο κατάλληλο από τις σαγιονάρες και το σορτς που φορούσε εκείνη την ώρα, αιτήθηκε να πάρει μαζί τη θήκη με τα πούρα του!

Ψύχραιμος στα όρια της… απάθειας, παρουσιάστηκε ο Μάκης Ψωμιάδης, κατά τη σύλληψή του την Πέμπτη στην Ανάβυσσο!

Ο (ξαπλωμένος στον καναπέ) «Big Mac» δεν προέβαλε καμία αντίσταση στους αστυνομικούς που εισέβαλαν στο διαμέρισμα.

Αφού ζήτησε, λοιπόν, να ντυθεί με κάτι πιο κατάλληλο από τις σαγιονάρες και το σορτς που φορούσε εκείνη την ώρα, αιτήθηκε να πάρει μαζί τη θήκη με τα πούρα του!

Όταν η αντιτρομοκρατική εισέβαλλε στο σπίτι που νοίκιαζε ο Μάκης Ψωμιάδης (στο οποίο παρεμπιπτόντως βρέθηκαν πολλά κινητά τηλέφωνα), οι αστυνομικοί τον βρήκαν να κάθεται στον καναπέ, φορώντας σορτς και σαγιονάρες και παρακολουθώντας τηλεόραση. Μόλις τους αντιλήφθηκε, σηκώθηκε, σήκωσε τα χέρια ψηλά και τους είπε: «Eντάξει, παιδιά, έτσι κι αλλιώς ήξερα ότι κάποια στιγμή θα με πιάνατε. Θέμα χρόνου ήταν».

Όταν πήγαν, λοιπόν, να του φορέσουν τις χειροπέδες, τους ζήτησε «μισό λεπτό, να βάλω κάτι πάνω μου» και αφού ντύθηκε, είπε: «Παιδιά, θέλω μια τελευταία χάρη. Να πάρω τη θήκη με τα πούρα μου» (σ.σ. τα είχε στην τσέπη του πουκαμίσου του, κατά την προσαγωγή στη ΓΑΔΑ).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x