Koriopolis

«Παραδόθηκε ο Ψωμιάδης»!

Μια εικόνα πιο ευνοϊκή για τον Μάκη Ψωμιάδη απ’ αυτή της πραγματικότητας θέλησε να παρουσιάσει ο Χρήστος Στάθης. Αποχωρώντας από τη ΓΑΔΑ, ο εκ των δικηγόρων της οικογενείας υποστήριξε πως ο πελάτης του ουσιαστικά παραδόθηκε στις Αρχές. Απέδωσε, δε, το γεγονός πως δεν είχε παραδοθεί μέχρι σήμερα στο ότι περίμενε να επιστρέψει από την άδειά του ο Ανακριτής.

Μια εικόνα πιο ευνοϊκή για τον Μάκη Ψωμιάδη απ’ αυτή της πραγματικότητας θέλησε να παρουσιάσει ο Χρήστος Στάθης.

Αποχωρώντας από τη ΓΑΔΑ, ο εκ των δικηγόρων της οικογενείας υποστήριξε πως ο πελάτης του ουσιαστικά παραδόθηκε στις Αρχές.

Απέδωσε, δε, το γεγονός πως δεν είχε παραδοθεί μέχρι σήμερα στο ότι περίμενε να επιστρέψει από την άδειά του ο Ανακριτής.

«Ο Μάκης Ψωμιάδης ουσιαστικά παραδόθηκε, αφού πληροφορήθηκε ότι είχε λήξει και η άδεια του Ανακριτή. Σκεφτείτε ότι φυγοδικούσε 300 μέτρα μακριά από το εξοχικό του. Ουσιαστικά πρόκειται για παράδοση. Αυτό που περίμενε ήταν να επιστρέψει ο Ανακριτής», ανέφερε ο Στάθης.

Αναφερόμενος στις δηλώσεις του πελάτη του ότι είναι πολιτικός κρατούμενος και ότι η σύλληψή του είναι προϊόν πλεκτάνης από την κυβέρνηση, ο κ. Στάθης είπε: «Είναι γνωστό ότι δεν υπάρχει κανένα στοιχείο εναντίον του. Πάνω στην αγανάκτησή του, χρησιμοποίησε κάποιες υπερβολικές εκφράσεις. Αυτό που ο ίδιος υποστηρίζει είναι πως είναι αθώος».

Σε ερώτηση, δε, για το αν θα επιδιώξει να αποφύγει την προφυλάκιση, επικαλούμενος προβλήματα υγείας, ο δικηγόρος απάντησε: «Είναι γεγονός πως έχει κάποια προβλήματα υγείας και ότι λαμβάνει θεραπευτική αγωγή».

Ο Μάκης Ψωμιάδης αναμένεται να οδηγηθεί το βράδυ της Πέμπτης στον Εισαγγελέα, με σκοπό να εκτελεστεί το ένταλμα που είχε εκδοθεί εις βάρος του, λόγω του ότι φυγοδικούσε. Το πρωί της Παρασκευής αναμένεται να απολογηθεί στον Ανακριτή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x