Koriopolis

Ψωμιάδης: «Περίμενα τον ανακριτή για να εμφανιστώ…»

«Φούσκες» χαρακτήρισε όλες τις κατηγορίες προς το πρόσωπό του ο Μάκης Ψωμιάδης κατά την έξοδό του από το γραφείο του εισαγγελέα. «Περίμενα τον ανακριτή να γυρίσει για να εμφανιστώ», είπε στους εκπροσώπους του Τύπου πριν οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και πήρε προθεσμία μέχρι το Σάββατο το πρωί για να απολογηθεί. Μέχρι τότε θα παραμείνει κρατούμενος στην ΓΑΔΑ.

«Φούσκες» χαρακτήρισε όλες τις κατηγορίες προς το πρόσωπό του ο Μάκης Ψωμιάδης κατά την έξοδό του από το γραφείο του εισαγγελέα. «Περίμενα τον ανακριτή να γυρίσει για να εμφανιστώ», είπε στους εκπροσώπους του Τύπου πριν οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή.

Ο Μάκης Ψωμιάδης όταν βγήκε από το γραφείο του εισαγγελέα δήλωσε: «Περίμενα να γυρίσει ο ανακριτής από την άδειά του για να εμφανιστώ. Είναι φούσκες όλες οι κατηγορίες. Δεν υπάρχουν ούτε συνομιλίες ούτε τίποτα».

Ο πρώην μεγαλο-παράγοντας αρχικά οδηγήθηκε στον εισαγγελέα για να εκτελεστεί το ένταλμα σύλληψης του καθώς ήταν φυγόδικος και στη συνέχεια οδηγήθηκε στον ανακριτή. Από εκείνον ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί για το Σάββατο στις 10:30 το πρωί. Αξίζει, ωστόσο, να σημειωθεί ότι ο Μάκης Ψωμιάδης θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα και αύριο το πρωί καθώς η εισαγγελία του βρήκε δύο ανεκτέλεστες καταδικαστικές αποφάσεις που επισύρουν ποινές φυλάκισης λίγων μηνών. Η μία είναι από δικαστήριο της Αθήνας και αφορά φορολογικές παραβάσεις και η άλλη είναι από δικαστήριο της Καβάλας και είναι άγνωστο με τι έχει να κάνει.

Μέχρι το Σάββατο το πρωί που θα απολογηθεί θα παραμείνει κρατούμενος στην ΓΑΔΑ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x