Koriopolis

«Μπες», «βγες» για Μάκη!

Απρόσμενη εξέλιξη στην υπόθεση του Μάκη Ψωμιάδη! Εισαγγελέας και ανακριτής διαφώνησαν για το αν θα πρέπει να προφυλακιστεί ή όχι ο κατηγορούμενος για τη συμμετοχή του στο σκάνδαλο με τα στημένα. Ο πρώτος έκρινε πως πρέπει να προφυλακιστεί, ο δεύτερος πως πρέπει να αφεθεί ελεύθερος και ως εκ τούτου, το… μπαλάκι πάει στο Δικαστικό Συμβούλιο, που θα κληθεί να αποφασίσει τις επόμενες μέρες. Ωστόσο, ο Ψωμιάδης θα κρατηθεί, προσωρινά, καθώς εκκρεμεί εις βάρος του παλαιότερη δικαστική απόφαση…

Απρόσμενη εξέλιξη στην υπόθεση του Μάκη Ψωμιάδη!

Εισαγγελέας και ανακριτής διαφώνησαν για το αν θα πρέπει να προφυλακιστεί ή όχι ο κατηγορούμενος για τη συμμετοχή του στο σκάνδαλο με τα στημένα.

Ο πρώτος έκρινε πως πρέπει να προφυλακιστεί, ο δεύτερος πως πρέπει να αφεθεί ελεύθερος και ως εκ τούτου, το… μπαλάκι πάει στο Δικαστικό Συμβούλιο, που θα κληθεί να αποφασίσει τις επόμενες μέρες.

Ωστόσο, ο Ψωμιάδης θα κρατηθεί, προσωρινά, καθώς εκκρεμεί εις βάρος του παλαιότερη δικαστική απόφαση, για ένα χρέος προς το Δημόσιο ύψους 300.000 ευρώ.

Αν το ρυθμίσει, όμως, θα αφεθεί ελεύθερος.

«Γενναία» χαρακτήρισε ο εκ των δικηγόρων του Ψωμιάδη, Χρήστος Στάθης, την απόφαση του ανακριτή, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, πρότεινε να αφεθεί ελεύθερος ο κατηγορούμενος με περιοριστικούς όρους και καταβολή εγγύησης, που αγγίζει τις 600.000 ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x