Koriopolis

«Απαράδεκτο να σπιλώνονται άνθρωποι και ομάδες»

Την άποψη πως δεν είναι σωστό να βγαίνουν στη δημοσιότητα ονόματα, στα οποία έχουν ασκηθεί πειθαρχικές διώξεις, χωρίς την ύπαρξη κατηγορητηρίου εξέφρασε στο www.sport-fm.gr ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Βήτας. Παράλληλα αναφέρθηκε και στην απογοήτευση που νιώθει ο μεγαλομέτοχος Γιώργος Χριστοβασίλης για την αναίτια, όπως τόνισε, εμπλοκή του ονόματος του.

Την άποψη πως δεν είναι σωστό να βγαίνουν στη δημοσιότητα ονόματα, στα οποία έχουν ασκηθεί πειθαρχικές διώξεις, χωρίς την ύπαρξη κατηγορητηρίου εξέφρασε στο www.sport-fm.gr ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Βήτας.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στην απογοήτευση που νιώθει ο μεγαλομέτοχος Γιώργος Χριστοβασίλης για την αναίτια, όπως τόνισε, εμπλοκή του ονόματος του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ.Βήτα:

«Είναι απαράδεκτη αυτή η διαρροή. Δεν είναι δυνατόν να σπιλώνονται ονόματα και ομάδες, χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένο κατηγορητήριο. Θα ζητήσουμε ευθύνες για αυτή την κατάσταση και είμαστε έτοιμοι να καταθέσουμε και μηνύσεις. Είναι απαράδεκτο να μπαίνουμε σε μια διαδικασία κουτσομπολιού, χωρίς να γνωρίζουμε το λόγο της εμπλοκής του ονόματος του προέδρου. Είναι επιλήψιμο να γίνεται αυτή η διαρροή».

Για το πώς βιώνει ο πρόεδρος αυτή την κατάσταση:

«Είναι απογοητευμένος από όσα έχουν γίνει, δεν γνωρίζουμε πως προχωράει η διαδικασία. Ξέρετε τι είναι να ασκείται πειθαρχική δίωξη, χωρίς να γνωρίζει το λόγο, το τι φταίει, γιατί τον κατηγορούν. Να μην μπορεί να εξηγήσει σε οικογένεια και φίλους γιατί εγκαλείται».

Αλέξανδρος Πιπεριάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x