Koriopolis

Χριστοβασίλης: «Δεν ξέρω γιατί κατηγορούμαι»

Άγνοια δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης, για τους λόγους που ασκήθηκε εις βάρος του πειθαρχική δίωξη από τους αθλητικούς εισαγγελείς της ΕΠΟ. Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Ηπείρου τόνισε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 πως «με όλα αυτά που συμβαίνουν, αναζητώ την ευκαιρία να αποσυρθώ από τον χώρο».

Άγνοια δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης, για τους λόγους που ασκήθηκε εις βάρος του πειθαρχική δίωξη από τους αθλητικούς εισαγγελείς της ΕΠΟ.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Ηπείρου τόνισε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 πως «με όλα αυτά που συμβαίνουν, αναζητώ την ευκαιρία να αποσυρθώ από τον χώρο».

«Νομίζω ότι ζούμε στη χώρα του παραλόγου. Είναι η δεύτερη φορά στη ζωή μου που διασύρετε με αυτό τον τρόπο το όνομά μου, ενώ δεν ξέρω για ποιο λόγο με καλέσανε. Έχω δώσει μία ολόκληρη περιουσία στο ποδόσφαιρο. Είμαι επιχειρηματίας και όταν διασύρεται έτσι το όνομά μου, εμφανίζονται προβλήματα και στη δουλειά μου», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Αυτά που γίνονται στην Ελλάδα δεν υπάρχουν πουθενά. Ήμουν από τους πρώτους που είπα ότι θέλω να επέλθει η κάθαρση στο ποδόσφαιρο. Μάλιστα, όταν ακούστηκε το όνομά μου το καλοκαίρι ζήτησα να με καλέσει ο εισαγγελέας, κάτι που δεν συνέβη».

Στην ερώτηση για το αν ασχολείται ή έχει παίξει ποτέ στοίχημα, απάντησε: «Θα σας έλεγα ψέματα αν έλεγα πως έχω παίξει έστω κι ένα ευρώ στη ζωή μου…».

Όταν του αναφέρθηκε πως πιθανότατα κατηγορείται για το ματς της ομάδας του κόντρα στον Ιωνικό, υποστήριξε πως «σε εκείνο το παιχνίδι ακυρώθηκε γκολ του ΠΑΣ στο 89’.

Μήπως έχω τη δύναμη να ακυρώνω και γκολ;
», αναρωτήθηκε και στη συνέχεια για το ότι ο Μάκης Ψωμιάδης αφέθηκε ελεύθερος είπε ότι «αν είναι αθώος καλά έκαναν και τον έβγαλαν».

Τέλος, υποστήριξε ότι: «Μετά από 10 χρόνια αναζητώ την ευκαιρία να φύγω από το χώρο. Λυπάμαι που ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο και μου συμβαίνουν τέτοια πράγματα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x