Koriopolis

Όλοι δήλωσαν αθώοι!

Ξαφνιασμένοι από την κλήση τους σε απολογία για ενδεχόμενη συμμετοχή τους σε χειραγωγημένα παιχνίδια και αθώοι δήλωσαν όλοι όσοι απολογήθηκαν ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ένωσης Β’-Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Μάρτυρας σε όλες τις υποθέσεις ο Αλέξης Κούγιας ο οποίος –για άλλη μια φορά- κατακεραύνωσε τον Γιώργο Τσακογιάννη για τη συμμετοχή στο κύκλωμα.

Ξαφνιασμένοι από την κλήση τους σε απολογία για ενδεχόμενη συμμετοχή τους σε χειραγωγημένα παιχνίδια και αθώοι, δήλωσαν όλοι όσοι απολογήθηκαν ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ένωσης Β’ – Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Από το σύνολο των υποθέσεων πήραν αναβολή για το πρωί της Δευτέρας οι υποθέσεις των Αγροτικού Αστέρα, Λεβαδειακού, Αετού Σκύδρας, Δόξας Κρανούλας και μια εκ των δύο του Ιωνικού.

Σε όσες έγιναν, μάρτυρας ήταν ο Αλέξης Κούγιας ο οποίος κατέθεσε όσα γνώριζε για κάθε μια υπόθεση, κατακεραυνώνοντας και πάλι τον Γιώργο Τσακογιάννη για την συμμετοχή του στο κύκλωμα…

ΥΠΟΘΕΣΗ «ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΥ»
«Είναι γεγονός πως ο Τσακογιάννης είχε σχέσεις παντού. Διαιτητής ήταν ο Δημητρόπουλος με τον οποίο είχε σχέσεις ο Τσακογιάννης. Επηρέαζε παίκτες, προπονητές ο Τσακογιάννης. Νομίζω, πάντως, ότι ο Θρασύβουλος δεν είχε σχέση. Εμένα η ομάδα που δεν θα βοηθούσα ποτέ είναι ο Θρασύβουλος. Υπάρχουν ομάδες που έχουν ανέβει σα στραγάλια. Έχω καλή άποψη για κ.Ρόδη, δεν ξέρω αν με ξεγέλασε... Μέσα στον Θρασύβουλο υπάρχουν και... κακοί. Θέλω να πω ότι δεν υπήρχε περίπτωση να μιλήσω υπέρ του Θρασύβουλο», ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας στην κατάθεσή του ως μάρτυρας για την υπόθεση.

«Ο Δημητρόπουλος εκτελούσε αποστολές! Μπλέξαμε με κακοποιούς, αν δεν έμπαινες στο άρμα, δεν μπορούσες να ανέβεις... Η προσωπική μου κρίση είναι πως ο Δημητρόπουλος είναι ανήθικο πρόσωπο. Για την κ. Κουτσουμπού έχω άριστη άποψη», πρόσθεσε ο κ.Κούγιας.

Νωρίτερα, ο δικηγόρος του Θρασύβουλου, Αργύρης Λίβας υποστήριξε ότι ο κ.Ρόδης που κλήθηκε σε απολογία δεν ήταν πρόεδρος της ομάδας το χρονικό διάστημα που αναφέρεται στο κατηγορητήριο.

Ο βοηθός διαιτητή του αγώνα Θρασύβουλος – Ηλιούπολη, κ.Βερρής απολογήθηκε δηλώνοντας άγνοια… «Δεν έχω ιδέα γιατί με κάλεσαν. Έπεσα από τα σύννεφα», είπε.

«Είχα πάει καλά σε εκείνο το παιχνίδι. Η ΚΕΔ με όρισε σε τρία ακόμα παιχνίδια μετά από αυτό. Αυτό δείχνει ότι πήγα καλά στο παιχνίδι εκείνο», τόνισε ο διαιτητής του αγώνα Αλέξανδρος Δημητρόπουλος. Ο δικηγόρος του υποστήριξε ότι υπάρχουν αρκετές αοριστίες στη δικογραφία και πως η βαθμολογία του πελάτη του ήταν άριστη.

ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΙΑΓΟΡΑ
«Ο Διαγόρας και η Ηλιούπολη είναι από τις πιο βρόμικες ομάδες. Όλοι ήξεραν το αποτέλεσμα αυτού του αγώνα. Όλοι ήξεραν επίσης τι έκανε ο Χρυσοχοΐδης από όταν ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο. Ο ίδιος μου είχε πει ότι όταν είσαι με το πιστόλι στο κεφάλι, κάνεις εκπτώσεις ηθικής. Ο ποδοσφαιριστής Ρούσεφ μου είχε πει ότι δε θα είχαν να ταΐσουν τα παιδιά τους αν δεν έκαναν αυτά. Έπρεπε να πάω στο Παρίσι και να δω τον Πλατινί για να γίνει κάτι. Δεν λέω ότι ο Χρυσοχοΐδης είναι κακοποιός, αλλά η ομάδα του κατέστρεψε άλλες ομάδες», τόνισε ο Αλέξης Κούγιας ο οποίος στη συνέχεια χαρακτήρισε τον Βύζαντα ως την νέα… Ηλιούπολη.

«Ο Βύζας θα γίνει η νέα Ηλιούπολη. Κάνει κουμάντο ο Θοδωρής Αντωνάκος, άνθρωπος του Τσακογιάννη. Θα κάνω καταγγελία», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Παναχαϊκής.

Ο δικηγόρος του κ. Χρυσοχοϊδη ανέφερε ότι ο πελάτης του ήθελε να αποχωρήσει από τον Διαγόρα λόγω των όσων συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δήλωσε πως ο πελάτης του ήταν «αιχμάλωτος καταστάσεων» .
«Ο Χρυσοχοΐδης δεν συμφωνούσε στις απειλές του Τσακογιάννη, όμως έχουμε ένα κενό, δε ξέρω στο τέλος αν αναγκάστηκε να κάνει πράγματα», ήταν η νέα θέση του Αλέξη Κούγια.

Περισσότερα σε λίγο…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x