Koriopolis

Διάψευση από Πατέρα, «εκπλήξεις» από Κούγια!

Επιστολή με την οποία διαψεύδει κατηγορηματικά ότι είναι αυτός που ακούγεται στην συνομιλία με τον Μάκη Ψωμιάδη απέστειλε ο Νικόλας Πατέρας στην Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας. Στην συγκεκριμένη συνομιλία, στην οποία ο πρώην «ισχυρός» άνδρας της Καβάλας τονίζει πως ο Αστέρας δωροδόκησε τον Ολυμπιακό Βόλου, στηρίχθηκε και το κατηγορητήριο κατά των Αρκάδων. Ο βασικός μάρτυρας της υπόθεσης, Αλέξης Κούγιας, διαφοροποίησε την στάση του ξεκαθαρίζοντας: «Δεν υπάρχει αυτή η υπόθεση».

Επιστολή με την οποία διαψεύδει κατηγορηματικά ότι είναι αυτός που ακούγεται στην συνομιλία με τον Μάκη Ψωμιάδη απέστειλε ο Νικόλας Πατέρας στην Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας. Στην συγκεκριμένη συνομιλία, στην οποία ο πρώην «ισχυρός» άνδρας της Καβάλας τονίζει πως ο Αστέρας δωροδόκησε τον Ολυμπιακό Βόλου, στηρίχθηκε και το κατηγορητήριο κατά των Αρκάδων. Ο βασικός μάρτυρας της υπόθεσης, Αλέξης Κούγιας, διαφοροποίησε την στάση του ξεκαθαρίζοντας πως για εκείνον: «Δεν υπάρχει αυτή η υπόθεση».

Ο Νικόλας Πατέρας απέστειλε στον πρόεδρο επιστολή με την οποία γνωστοποιεί πως δεν είναι αυτός που συνομιλεί με τον Μάκη Ψωμιάδη, στην κουβέντα, στην οποία βάση δικογραφίας ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη στον Αστέρα. Η συγκεκριμένη επιστολή διαβάστηκε από τον πρόεδρο του δικαστηρίου πριν την έναρξη της υπόθεσης.

Οι Αρκάδες δεν ήθελαν αναβολή της υπόθεσης και έτσι ζήτησαν μέσω των εκπροσώπων τους (Λίβα, Αζαριάδη και Σουροβίκη) να γίνει κανονικά η εκδίκαση.

Βασικός μάρτυρας ήταν ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος αν και στο παρελθόν έχει βρεθεί αντιμέτωπος με τον Αστέρα στις δικαστικές αίθουσες και τόνισε ο ίδιος ότι είναι προκατειλημμένος με τους Αρκάδες, είπε πως θεωρεί ότι δεν υπάρχει περίπτωση δωροδοκίας. Δεν παρέλειψε όμως να στρέψει τα βέλη του στον πρόεδρο του Αστέρα, Γιώργο Μποροβήλο.

Τα λόγια του γνωστού ποινικολόγου: «Δε γνωρίζω τίποτα ούτε για το ένα ούτε για το άλλο παιχνίδι (με Βόλο-Καβάλα). Είμαι ιδιαίτερα προκατειλημμένος κατά του Αστέρα και δεν θα είμαι αξιόπιστος μάρτυρας. Είμαι στα δικαστήρια με τον Μποροβήλο και τον Καϋμενάκη, ο οποίος με εκβίαζε για να του δώσει την Παναχαϊκή. Δεν θέλω να επηρεάσουν την κρίση σας οι παλαιότερές μου δηλώσεις.

Αλλά κρατάω απόσταση από το θέμα. Έχω μεγάλη αγάπη στον ένα ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, τον Δημήτρη Μπάκο, τον αγαπώ σαν έναν άνθρωπο της κοινωνίας.

Για μένα δεν υπάρχει αυτή η υπόθεση. Είναι τέτοιες οι σχέσεις του Μποροβήλου με τον Μπέο που δεν χρειαζόταν να δωροδοκήσει ποτέ. Είναι στο πλαίσιο της κουτσομπολίστικη νοοτροπία του Ψωμιάδη. Είναι αυτή η δουλειά του Ψωμιάδη να μιλάει στο τηλέφωνο και να κουτσομπολεύει.

Γι’ αυτό έχουν τον Μποροβήλο πρόεδρο στον Αστέρα. Για να μην χρειάζεται να δίνει λεφτά δεξιά και αριστερά. Η διαφορά του Αστέρα από τις υπόλοιπες ομάδες του κυκλώματος είναι ότι έχουν βάλει λεφτά στην ομάδα. Τον Μπάκο χαίρεσαι να τον έχεις φίλο σου. Ο Καϋμενάκης αν έρχεται στην διπλανή πόλη, τότε πρέπει να αλλάζεις χώρα. Θεωρώ ότι τα 500.000 είναι υπερβολικό ποσό για να έχει δοθεί».

Από την πλευρά τους οι νομικοί σύμβουλοι του Αστέρα, τόνισαν:

Αζαριάδης: «Το γκολ μπήκε στο 90’ ενώ από την Καβάλα χάσαμε 1-0. Ο Ψωμιάδης είναι άνθρωπος που θέλει να πουλάει εκδούλευση σε όλους».

Σουροβίκης: «Είναι μυθεύματα του Ψωμιάδη όλα αυτά».

Λίβας: «Αρκεί να δείτε το γκολ στις καθυστερήσεις και θα καταλάβετε αν είναι στημένο. Στον συγκεκριμένο Νίκο υπάρχει λόγος που λέει ο Ψωμιάδης να λέει ότι ο Μπέος τα πήρε από τον Αστέρα ενώ ο Μάκης αρνήθηκε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x