Koriopolis

Την Πέμπτη η απόφαση

Εκδικάστηκαν από την Πειθαρχική Επιτροπή της Football League οι υποθέσεις των αγώνων που αναφέρονται στη δικογραφία για τα στημένα παιχνίδια, αλλά και στους φακέλους της UEFA με τα ύποπτα ματς, που αφορούν τις αναμετρήσεις Διαγόρας-Πιερικός (3-0), Εθνικός Αστέρας-Πιερικός (1-2), Δόξα Κρανούλας-Αναγέννηση Επανομής (1-3) και Εθνικός Φιλιππιάδας-Αετός Σκύδρας (1-1). Οι αποφάσεις αναμένονται πιθανότατα την ερχόμενη Πέμπτη.

Εκδικάστηκαν από την Πειθαρχική Επιτροπή της Football League οι υποθέσεις των αγώνων που αναφέρονται στη δικογραφία για τα στημένα παιχνίδια, αλλά και στους φακέλους της UEFA με τα ύποπτα ματς, που αφορούν τις αναμετρήσεις Διαγόρας-Πιερικός (3-0), Εθνικός Αστέρας-Πιερικός (1-2), Δόξα Κρανούλας-Αναγέννηση Επανομής (1-3) και Εθνικός Φιλιππιάδας-Αετός Σκύδρας (1-1).

Οι κατηγορούμενοι, ομάδες και φυσικά πρόσωπα, αρνήθηκαν τις κατηγορίες και ζήτησαν την απαλλαγή τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι για την αναμέτρηση Εθνικός Αστέρας-Πιερικός, η πλευρά της ομάδας της Καισαριανής ζήτησε την άμεση απαλλαγή της λόγω δεδικασμένου. Η υπόθεση είχε εκδικαστεί και το καλοκαίρι και ο Εθνικός Αστέρας είχε αθωωθεί. Η Πειθαρχική Επιτροπή, πράγματι, δεν εκδίκασε τη συγκεκριμένη υπόθεση δεχόμενη το δεδικασμένο, ωστόσο αποτελεί ερωτηματικό η τύχη του Πιερικού για το συγκεκριμένο ματς.

Οι αποφάσεις αναμένονται πιθανότατα την ερχόμενη Πέμπτη, ώστε να γνωρίζει η Ένωση Β’ και Γ’ Εθνικής ποιες ομάδες μπορεί να υπολογίζει στο πρωτάθλημα της Football League που αρχίζει το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x