Koriopolis

Αθώος ο Κούγιας,-5 για Παναχαϊκή!

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ τιμώρησε, τελικά, την Παναχαϊκή με ποινή αφαίρεσης πέντε βαθμών από το νέο πρωτάθλημα της Football League, αθώωσε τους Κούγια, Κουβαρά, αλλά επέβαλε πενταετή αποκλεισμό από κάθε δραστηριότητα που έχει σχέση με το ποδόσφαιρο στον Σταθάκη!

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ τιμώρησε, τελικά, την Παναχαϊκή με ποινή αφαίρεσης πέντε βαθμών -και όχι υποβιβασμό- από το νέο πρωτάθλημα της Football League, αθώωσε τους Κούγια, Κουβαρά, αλλά επέβαλε πενταετή αποκλεισμό από κάθε δραστηριότητα που έχει σχέση με το ποδόσφαιρο στον Σταθάκη!

Για όλες τις απορίες, σχετικά με την τελευταία απόφαση -πως είναι, δηλαδή, δυνατόν, να τιμωρείται αυτός που δωροδοκεί, αλλά όχι αυτός που δέχεται το… δώρο- το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε το σκεπτικό της απόφασης.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ συνεκδικάζοντας τις εφέσεις του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα της ΕΠΟ κ. Ανδρέα Φάκου, της «ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ Γ.Ε 2005», του προέδρου ΑΛΕΞΙΟΥ ΚΟΥΓΙΑ, του ΠΕΤΡΟΥ ΣΤΑΘΑΚΗ και του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΟΥΒΑΡΑ, Γενικού Αρχηγού της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ, κατά της υπ' αριθμ. 309/6-10-2011 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της FOOTBALL LEAGUE, με την υπ' αριθμ. 213/24-10-2011 απόφασή της δέχεται τυπικά τις εφέσεις. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση. Διακρατεί και δικάζει επί της ουσίας την υπόθεση. Απαλλάσσει ομόφωνα κάθε κατηγορίας τους εκ των εκκαλούντων ΑΛΕΞΙΟ ΚΟΥΓΙΑ και ΕΜΜ.ΚΟΥΒΑΡΑ. Κηρύσσει κατά πλειοψηφία πειθαρχικώς ελεγκτέα και τιμωρητέα την «ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ Γ.Ε 2005» και επιβάλλει κατά πλειοψηφία στην ΠΑΕ την πειθαρχική ποινή της αφαίρεσης πέντε (-5) βαθμών από το πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE της αγωνιστικής περιόδου 2011-2012. Κηρύσσει επίσης κατά πλειοψηφία τον εκκαλούντα ΠΕΤΡΟ ΣΤΑΘΑΚΗ πειθαρχικώς ελεγκτέο και τιμωρητέο. Επιβάλλει σ' αυτόν την χρηματική ποινή των είκοσι χιλιάδων (20.000€) ευρώ και κατά τα αυτής χρηματική ποινή δεκαπέντε χιλιάδων (15.000€) ευρώ, την απαγόρευση εκτέλεσης οποιασδήποτε δραστηριότητας που έχει σχέση με το ποδόσφαιρο επί πέντε (5) έτη και την απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δύο (2) έτη.

Την Πέμπτη (27/10) θ' ανακοινωθούν οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της Football League, που εκδικάστηκαν σήμερα.

Οι υποθέσεις που εκδικάστηκαν αφορούσαν τους: Εθνικό Αστέρα, Πιερικό, Αναγέννηση Επανομής, Δόξα Κρανούλας, Αετό Σκύδρα και Εθνικό Φιλιππιάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x