Koriopolis

Εμπλοκή (;) Σάχα στα στημένα

Στην αποκάλυψη πως άνθρωπος που εμπλέκεται στην υπόθεση των στημένων αγώνων -και μάλιστα έχει κριθεί προφυλακιστέος- είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον ξένο μάνατζερ του Σεμπάστιαν Σάχα, πριν την αναμέτρηση ΑΕΚ-Ολυμπιακός Βόλου πέρυσι (0-4), προχώρησε η «Δίκη στον ΣΚΑΪ»! Και άλλοι παίκτες της Ένωσης που έχουν αποχωρήσει από αυτή, αναφέρθηκε στην εκπομπή του Κ. Θωμαϊδη, εμπλέκονται σε συνομιλίες όσον αφορά αυτό το παιχνίδι. Την Τετάρτη στον Εισαγγελέα ο Δαλούκας!

Στην αποκάλυψη πως άνθρωπος που εμπλέκεται στην υπόθεση των στημένων αγώνων -και μάλιστα έχει κριθεί προφυλακιστέος- είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον ξένο μάνατζερ του Σεμπάστιαν Σάχα, πριν την αναμέτρηση ΑΕΚ-Ολυμπιακός Βόλου πέρυσι (0-4), προχώρησε η «Δίκη στον ΣΚΑΪ»!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στη συγκεκριμένη εκπομπή, ο εν λόγω -εμπλεκόμενος και προφυλακιστέος- άνθρωπος είχε επικοινωνία με τον ξένο εκπρόσωπο του Αργεντινού, πρώην τερματοφύλακα της Ένωσης, πριν τον αγώνα των «κιτρινόμαυρων» με τους Βολιώτες στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Σε αυτό το παιχνίδι, ο Ολυμπιακός Βόλου είχε επικρατήσει με το εμφατικό 4-0 του «Δικέφαλου», που στο βασικό σχήμα του είχε τον 32χρονο γκολκίπερ.

Παράλληλα, έγινε λόγος για εμπλοκή και άλλων παικτών της ομάδας, οι οποίοι, πλέον -όπως και ο Σάχα- έχουν αποχωρήσει από το ρόστερ της, χωρίς, όμως, τα ονόματά τους να γίνουν γνωστά.

Εξάλλου, η «Δική στον ΣΚΑΪ» αποκάλυψε πως την Τετάρτη κλήθηκε να καταθέσει στον Εισαγγελέα ο πρώην διαιτητής και νυν εκτελεστικός διευθυντής της Νίκης Βόλου, Γιώργος Δαλούκας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x