Koriopolis

ΕΠΟ: «Καμπάνα» έξι έτων στον Παπαδόπουλο

Από ισόβιο σε αποκλεισμό έξι ετών από κάθε δραστηριότητα σχετική με το ποδόσφαιρο μείωσε η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ την ποινή που είχε επιβληθεί πρωτόδικα στον Γιάννη Παπαδόπουλο, αφού έγινε εν μέρει δεκτή η έφεσή του. Συνολικά, πέραν της εξαετούς απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο, ο πρώην υπάλληλος της ΕΠΟ τιμωρήθηκε για την εμπλοκή του στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων με επιπλέον ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για τέσσερα χρόνια και πρόστιμο ύψους 20.000 ευρώ.

Από ισόβιο σε αποκλεισμό έξι ετών από κάθε δραστηριότητα σχετική με το ποδόσφαιρο μείωσε η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ την ποινή που είχε επιβληθεί πρωτόδικα στον Γιάννη Παπαδόπουλο, αφού έγινε εν μέρει δεκτή η έφεσή του.

Συνολικά, πέραν της εξαετούς απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο, ο πρώην υπάλληλος της ΕΠΟ τιμωρήθηκε για την εμπλοκή του στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων με επιπλέον ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για τέσσερα χρόνια και πρόστιμο ύψους 20.000 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Με την υπ΄ αριθμ. 232/23-11-2011 απόφασή της δέχεται τυπικά και κατ΄ουσία την έφεση του ΙΩΑΝΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ κατά της υπ΄αριθμ.232/23-11-2011 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της EΠΟ. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση. Διακρατεί και δικάζει επί της ουσίας την υπόθεση. Επιβάλλει στον εκκαλούντα ΙΩΑΝΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ χρηματική ποινή είκοσι χιλιάδων (20.000) ευρώ, την απαγόρευση εκτέλεσης οποιασδήποτε δραστηριότητας που έχει σχέση με το ποδόσφαιρο για έξι (6) χρόνια και ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους τέσσερα (4) χρόνια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x