Μουντιάλ Γερμανίας 2006

V για «Vittoria» από τον Πεσότο για τους «ατζούρι»

Ο Τζιανλούκα Πεσότο μπορεί να μην παρακολούθησε τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου και το θρίαμβο της Ιταλίας από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε πριν από 13 ημέρες πέφτοντας από το μπαλκόνι των γραφείων της Γιουβέντους στο Τορίνο, ωστόσο πανηγύρισε με το δικό του τρόπο την επιτυχία της «σκουάντρα ατζούρα». Ο διευθυντής της μονάδας εντατικής θεραπείας του «Μολινέτ», Πιερπάολο Ντονάντιο, δήλωσε τη Δευτέρα πως όταν μετέφερε στον 35χρονο πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή την είδηση για την κατάκτηση του τροπαίου, εκείνος σχημάτισε με τα δάχτυλά του το σήμα της νίκης

Ο Τζιανλούκα Πεσότο μπορεί να μην παρακολούθησε τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου και το θρίαμβο της Ιταλίας από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε πριν από 13 ημέρες πέφτοντας από το μπαλκόνι των γραφείων της Γιουβέντους στο Τορίνο, ωστόσο πανηγύρισε με το δικό του τρόπο την επιτυχία της «σκουάντρα ατζούρα». Ο διευθυντής της μονάδας εντατικής θεραπείας του «Μολινέτ», Πιερπάολο Ντονάντιο, δήλωσε τη Δευτέρα πως όταν μετέφερε στον 35χρονο πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή την είδηση για την κατάκτηση του τροπαίου, εκείνος σχημάτισε με τα δάχτυλά του το σήμα της νίκης.

Η κατάσταση της υγείας του πρώην άσου και τιμ μάνατζερ της Γιουβέντους παρουσιάζει μικρή βελτίωση. Οι γιατροί εξακολουθούν να παραμένουν επιφυλακτικοί υπό το φόβο επιπλοκών, ωστόσο πιθανότατα έχει διαφύγει τον κίνδυνο. «Η κατάσταση είναι στάσιμη, όμως σήμερα παρατηρήθηκε βελτίωση. Σε ανάλογες περιπτώσεις τα πράγματα μπορεί ν΄ αλλάξουν πολύ γρήγορα, όμως το αίσθημα που επικρατεί αυτή την στιγμή είναι η αισιοδοξία», δήλωσε ο Πιερπάολο Ντονάντιο.

Επιμέλεια: Χρήστος Ρομπόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x