Κατά τη διάρκεια της τρέχουσας εβδομάδας θα αποκαλύψει ο Ζινεντίν Ζιντάν τον λόγο για τον οποίο χτύπησε εκτός φάσης τον Μάρκο Ματεράτσι λίγα λεπτά πριν το φινάλε του τελικού του Μουντιάλ, κάτι που επιβεβαίωσε ο μάνατζέρ του, μιλώντας στο «BBC Five Live Sport».

Ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της τελευταίας 15ετίας σίγουρα δεν ολοκλήρωσε την καριέρα του όπως ονειρευόταν και τις τελευταίες ώρες τα σενάρια για το τι ακριβώς συνέβη στη φάση του 110ου λεπτού δίνουν και παίρνουν… Σύμφωνα με τα όσα έχουν γραφτεί μέχρι στιγμής, ο Ζιντάν φέρεται να αντέδρασε μετά από προφορική πρόκληση του Ματεράτσι και αυτό ακριβώς επιβεβαίωσε και ο μάνατζερ του «Ζιζού» με δηλώσεις του στο BBC.

«Μου είπε ότι ο Ματεράτσι του είπε κάτι πολύ σοβαρό, όμως δεν ήθελε να μου τι ακριβώς», δήλωσε ο Αλέν Μιλιάτσο και συνέχισε: «Ο Ζινεντίν δεν ήθελε να μιλήσει για αυτό τώρα, όμως θα το κάνει αργότερα μέσα στην εβδομάδα. Είναι ένας άνθρωπος που υπό κανονικές συνθήκες δεν δίνει σημασία σε τέτοιου είδους προκλήσεις, όμως την Κυριακή το βράδυ πραγματικά εξεράγη. Ήταν πολύ απογοητευμένος και θλιμμένος. Δεν ήθελε να τελειώσει την καριέρα του με αυτόν τον τρόπο».

Επιμέλεια: Άκης Στρατόπουλος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube