Koriopolis

Ελπίζουν σε αποφυλάκιση

Εξετάστηκε από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών το αίτημα της αποφυλάκισης που κατέθεσαν ο Αχιλλέας Μπέος και ο Γιώργος Τσακογιάννης, που παραμένουν έγκλειστοι για την εμπλοκή τους στο σκάνδαλο με τους στημένους αγώνες. Η απόφαση αναμένεται εντός των ημερών, πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα. Τι είπαν οι δικηγόροι των δύο προφυλακισθέντων.

Εξετάστηκε από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών το αίτημα της αποφυλάκισης που κατέθεσαν ο Αχιλλέας Μπέος και ο Γιώργος Τσακογιάννης, που παραμένουν έγκλειστοι για την εμπλοκή τους στο σκάνδαλο με τους στημένους αγώνες. Η απόφαση αναμένεται εντός των ημερών, πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα.

«Πήγαμε καλά», αρκέστηκε να πει ο Χρήστος Μυλωνόπουλος, δικηγόρος του πρώην ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού Βόλου και άλλοτε νομικός εκπρόσωπος του Μάκη Ψωμιάδη (είχε παραιτηθεί από την υπεράσπισή του όταν εκείνος δεν παραδινόταν στις αρχές). «Κάνουμε τον αγώνα μας. Περιμένουμε και θα δούμε», είπε από τη δική του πλευρά ο δικηγόρος του Γιώργου Τσακογιάννη, Γιάννης Μαρκουλάκος.

Οι δύο προφυλακισθέντες αποχώρησαν συνοδευόμενοι από ισχυρή αστυνομική δύναμη και θα επιστρέψουν στη φυλακή, τουλάχιστον μέχρι την έκδοση της απόφασης από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών. Στο μεταξύ, την ερχόμενη Δευτέρα δικάζεται ο Αχιλλέας Μπέος για την απόπειρα εκβίασης του (πρώην πλέον) διαιτητή Γιώργου Δαλούκα, μία υπόθεση που ήρθε στην επιφάνεια από τις περίφημες κασέτες που δημοσιοποιήθηκαν πέρυσι την άνοιξη και αφορούσαν τις αναμετρήσεις Άρης-Παναθηναϊκός και Μακάμπι-Ολυμπιακός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x