Γαλλία

Κακουτά: «Επέλεξα τη Ντιζόν»

Στη Ντιζόν επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του ο Γκαέλ Κακουτά. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός της Τσέλσι, που φέρεται να αποτελεί και στόχο του Ολυμπιακού, ανακοίνωσε σε μέσο της πατρίδας του την απόφασή του. «Επέλεξα να πάω στη Ντιζόν. Ο προπονητής της ομάδας, Πατρίς Καρτερόν, με έπεισε. Μιλάμε εδώ και καιρό στο τηλέφωνο. Έχω δει την ομάδα να αγωνίζεται και ο κόουτς με εμπιστεύεται», δήλωσε ο 20χρονος άσος.

Στη Ντιζόν επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του ο Γκαέλ Κακουτά. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός της Τσέλσι, που φέρεται να αποτελεί και στόχο του Ολυμπιακού, ανακοίνωσε σε μέσο της πατρίδας του την απόφασή του

«Επέλεξα να πάω στη Ντιζόν. Ο προπονητής της ομάδας, Πατρίς Καρτερόν, με έπεισε. Μιλάμε εδώ και καιρό στο τηλέφωνο. Έχω δει την ομάδα να αγωνίζεται και ο κόουτς με εμπιστεύεται», δήλωσε ο 20χρονος άσος. «Είμαστε σε διαπραγματεύσεις, ελπίζω πως μέσα στο επόμενο 24ωρο να ολοκληρώσουμε τη συμφωνία», είπε με τη σειρά του ο τεχνικός της γαλλικής ομάδας.

Ο Κακουτά αναδείχθηκε από τη Λανς, αλλά από τα 16 του ανήκει στην Τσέλσι. Στο πρώτο μισό της σεζόν αγωνίστηκε δανεικός στην Μπόλτον.

Eπιμέλεια: Χρήστος Ρομπόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x