Koriopolis

Μπέος… του χρόνου

Αναβολή για τις 8 Ιανουαρίου 2013, δηλαδή σε ένα χρόνο από σήμερα, πήρε η δίκη για την υπόθεση της απόπειρας εκβίασης του Γιώργου Δαλούκα από τον Αχιλλέα Μπέο ύστερα από σχετικό αίτημα της πλευράς του πρώην ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού Βόλου. Σε νοσοκομείου του Ναυπλίου νοσηλεύεται ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με την υπεράσπισή του. Παρόντες οι κ.κ. Βασσάρας και Τεροβίτσας. Κλήθηκε ως μάρτυρας ο Νικόλας Πατέρας.

Αναβολή για τις 8 Ιανουαρίου 2013, δηλαδή σε ένα χρόνο από σήμερα, πήρε η δίκη για την υπόθεση της απόπειρας εκβίασης του Γιώργου Δαλούκα από τον Αχιλλέα Μπέο ύστερα από σχετικό αίτημα της πλευράς του πρώην ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού Βόλου.

Η πλευρά του Μπέου είπε ότι ο δικηγόρος του (Ζήσης Κωνσταντίνου) έχει άλλο δικαστήριο στο εφετείο Αθηνών και δεν μπορούσε να παρευρεθεί, ενώ κατέθεσε έγγραφο του Γενικού Νοσοκομείου Ναυπλίου, όπου νοσηλεύεται ο Αχιλλέας Μπέος λόγω προβλήματος υγείας.

Η πλευρά του Γιώργου Δαλούκα, ο οποίος έδωσε το «παρών», και συγκεκριμένα η δικηγόρος του Βάσω Πανταζή είπε ότι «δεν δεχόμαστε τον ισχυρισμό ότι ο Αχιλλέας Μπέος έχει πρόβλημα υγείας, ωστόσο σεβόμαστε το κώλυμα του συνηγόρου του».

Στο δικαστήριο ήταν ως οι μάρτυρες οι Κύρος Βασάρας και Βασίλης Τεροβίτσας. Δεν έδωσαν το «παρών», αντίθετα, ο Σοφοκλής Πιλάβιος και ο Νικόλας Πατέρας, ο οποίος όπως αποδείχτηκε είχε κληθεί ως μάρτυρας.

Τελικά το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων δέχτηκε το αίτημα αναβολής κι έδωσε νέα ημερομηνία σε ένα χρόνο από σήμερα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x