Ισπανία

Υπολογίζει Αλόνσο ο Μουρίνιο

Στην αποστολή της Ρεάλ Μαδρίτης συμπεριελήφθη ο Τσάμπι Αλόνσο για τον σαββατιάτικο αγώνα στην έδρα της Χετάφε, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Primera Division. Ο Ισπανός χαφ ξεπέρασε το μυϊκό πρόβλημα που είχε και τέθηκε στη διάθεση του Ζοσέ Μουρίνιο για τη «δοκιμασία» των Μαδριλένων.

Στην αποστολή της Ρεάλ Μαδρίτης συμπεριελήφθη ο Τσάμπι Αλόνσο για τον σαββατιάτικο αγώνα στην έδρα της Χετάφε, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Primera Division.

Ο Ισπανός χαφ ξεπέρασε το μυϊκό πρόβλημα που είχε και τέθηκε στη διάθεση του Ζοσέ Μουρίνιο για τη «δοκιμασία» των Μαδριλένων.

Ωστόσο, ο Πορτογάλος τεχνικός δεν υπολογίζει τους Μαρσέλο, Σάμι Κεντίρα και Άνχελ Ντι Μαρία ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Η αποστολή

Τερματοφύλακες: Κασίγιας, Αδάν και Χεσούς
Αμυντικοί: Βαράν, Αλμπιόλ, Πεπέ, Κοεντράο, Αρμπερόα και Ράμος
Μέσοι: Λασανά, Τσάμπι Αλόνσο, Έζιλ, Καγιεχόν, Σαχίν, Γκρανέρο και Κακά
Επιθετικοί: Κριστιάνο Ρονάλντο, Ιγκουαΐν και Μπενζεμά

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x