Τη Δευτέρα το μεσημέρι παρουσιάστηκε και επίσημα ο Παμπλίτο Αϊμάρ από τη διοίκηση της Σαραγόσα. Ο Αργεντινός άσος, ο οποίος θα είναι κάτοικος του «Λα Ρομαρέδα» για τα επόμενα 4 χρόνια, έδειξε ιδιαίτερα κολακευμένος από το ενδιαφέρον του ισπανικού συλλόγου και γι’ αυτό ήρθε τελικά σε συμφωνία. «Προτίμησα την Σαραγόσα επειδή ο προπονητής Βίκτορ Φερναντές με προσκάλεσε και επειδή ήλθαν να με παρακολουθήσουν σε αγώνες, κάτι που δεν είναι φυσικό στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, αφού συνήθως οι παίκτες είναι αυτοί που πηγαίνουν στις ομάδες για να δοκιμαστούν», τόνισε ο πρώην ποδοσφαιριστής της Βαλένθια.
«Αν και είναι ένας μικρότερος σύλλογος σε σχέση με την Βαλένθια, ελπίζω ότι σε λίγα χρόνια θα μπορούμε να λέμε ότι δεν υπάρχουν πολλοί σύλλογο μεγαλύτεροι από την Σαραγόσα», ανέφερε ο 26χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος έχει 43 συμμετοχές στην εθνική Αργεντινής, ενώ η ευρωπαϊκή καριέρα του άρχισε το 2001 με την μεταγραφή του από την Ρίβερ Πλέιτ στη Βαλένθια, έναντι 20 εκατομμυρίων ευρώ.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου, η Σαραγόσα κατέβαλε ποσό 11 εκατομμυρίων ευρώ, ούτως ώστε να εντάξει στο δυναμικό της έναn τόσο μεγάλο ποδοσφαιριστή. Μάλιστα, ο σύλλογος κατά την ανακοίνωση της συμφωνίας με τον ποδοσφαιριστή, περιέγραψε την μεταγραφή του ως την πιο σπουδαία που έγινε ποτέ στην ιστορία της ομάδας.
Επιμέλεια: Δημήτρης Ζαχάρης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






