Στην τελική ευθεία έχει μπει η μεταγραφή του Χοσέ Αντόνιο Ρέγες στη Ρεάλ Μαδρίτης, όπως αναφέρουν σήμερα τα ισπανικά ΜΜΕ. Ο αθλητικός διευθυντής της «βασίλισσας», Πρέντραγκ Μιγιάτοβιτς, συνατήθηκε με τον αντιπρόεδρο της Άρσεναλ, Ντέιβιντ Ντιν, και οι δύο πλευρές φαίνεται πως έχουν φτάσει κοντά σε συμφωνία.
Ο Μιγιάτοβιτς ήταν αισιόδοξος μετά το τέλος των συζητήσεων: «Είμαστε αισιοόδοξοι, αλλά τώρα η μεταγραφή εξαρτάται από την Άρσεναλ. Μετά τη συνάντησή μας στο Λονδίνο οι θέσεις μας προωθήθηκαν». Την ίδια στιγμή ο προπονητής της Ρεάλ, Φάμπιο Καπέλο, παραδέχτηκε πως θα ήθελε τον 24χρονο μεσοεπιθετικό στην ομάδα του: «Ο Ρέγες θα ήταν ένας πολύ σημαντικός παίκτης στο πλάνο που έχω για την ομάδα».
Οι πρώτες πληροφορίες λένε πως η Άρσεναλ ζητάει 18 εκ. ευρώ για τον Ρέγες, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης προσφέρει μέχρι στιγμής 15 εκ. ευρώ. Πάντως, αποκλείστηκε το ενδχόμενο να δοθεί στους «κανονιέρηδες» και ο Ζούλιο Μπαπτίστα ως έμψυχο αντάλλαγμα.
Επιμέλεια: Αποστόλης Κοτρότσος
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






