Koriopolis

Στον Κορυδαλλό ο Ψωμιάδης (Web TV)

Στις φυλακές Κορυδαλλού θα οδηγηθεί ο Μάκης Ψωμιάδης. Ο εκ των βασικών κατηγορούμενων για το σκάνδαλο με τους στημένους αγώνες παρουσιάστηκε ενώπιον των εισαγγελέων Εφετών και Πρωτοδικών για να εκτελεστούν το διεθνές και το ελληνικό ένταλμα σε βάρος του. Δείτε πλάνα από τη Web TV του www.sport-fm.gr.

Στις φυλακές Κορυδαλλού θα οδηγηθεί ο Μάκης Ψωμιάδης. Ο εκ των βασικών κατηγορούμενων για το σκάνδαλο με τους στημένους αγώνες, μεταφέρθηκε στις 10:00 από τη ΓΑΔΑ στην εισαγγελία Εφετών, όπου εκτελέστηκε το σε βάρος του διεθνές ένταλμα σύλληψης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μάκης Ψωμιάδης είπε στον εισαγγελέα Εφετών, Δημήτρη Ασπρογέρακα πως «… στα Σκόπια δεν μου φέρθηκαν καθόλου καλά. Εγώ από την αρχή ήθελα να έρθω στην Ελλάδα».

Περίπου στις 11:00 μεταφέρθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών για να εκτελεστεί το ελληνικό ένταλμα που εκκρεμεί σε βάρος του. Αποχωρώντας από τα δικαστήρια στις ερωτήσεις των εκπροσώπων των ΜΜΕ για το αν αισθάνεται ακόμη πολιτικός κρατούμενος απάντησε: «Μίλησα μία φορά, δεν ξαναμιλάω». Όταν, δε, ρωτήθηκε από μία δημοσιογράφο του δικαστικού ρεπορτάζ αν θεωρεί πως η δικαιοσύνη θα τον εμπιστευτεί ξανά μετά από δύο φυγοδικίες, απάντησε: «Δεν ξέρω κυρία μου».

Ο Μάκης Ψωμιάδης οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ, από όπου θα μεταφερθεί σήμερα ή αύριο στις φυλακές Κορυδαλλού, καθώς έχει κριθεί προφυλακιστέος.

Στο χώρο της Ευελπίδων βρίσκονταν η σύζυγος, ο γιος και η κόρη του, που τον είχαν επισκεφτεί και χθες στο διάστημα που κρατείτο στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Δείτε πλάνα από τη Web TV του www.sport-fm.gr:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x