Βέλγιο

Μιλάει με Σερκλ Μπριζ ο Γκούντγιονσεν

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βελγικής εφημερίδας «Het Laatste Nieuws» ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν βρίσκεται στις Βρυξέλλες για να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του στην Σερκλ Μπριζ. Ο 34χρονος Ισλανδός πρώην επιθετικός της ΑΕΚ, ήταν κοντά στο να συνεχίσει στο MLS με τους Σιατλ Σάουντερς, το γεγονός όμως ότι δεν εξασφάλισε άδεια παραμονής στις ΗΠΑ, τον φέρνει όπως όλα δείχνουν μία ανάσα από την παραμονή του στην Ευρώπη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βελγικής εφημερίδας «Het Laatste Nieuws» ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν βρίσκεται στις Βρυξέλλες για να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του στην Σερκλ Μπριζ.

Ο 34χρονος Ισλανδός πρώην επιθετικός της ΑΕΚ, ήταν κοντά στο να συνεχίσει στο MLS με τους Σιατλ Σάουντερς, το γεγονός όμως ότι δεν εξασφάλισε άδεια παραμονής στις ΗΠΑ, τον φέρνει όπως όλα δείχνουν μία ανάσα από την παραμονή του στην Ευρώπη.

Τα βελγικά ΜΜΕ, αναφέρουν ότι ο Γκούντγιονσεν, θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του 20χρονου Βέλγου επιθετικού Ιγκόρ Βετόκελε, ο οποίος αποχώρησε το καλοκαίρι για την Κοπεγχάγη.

Εφόσον ολοκληρωθεί η μεταγραφή, ο Γκούντιονσεν θα τηρήσει την... οικογενειακή παράδοση, αφού ο -επίσης ποδοσφαιριστής- πατέρας του αγωνίστηκε για 12 χρόνια στο Βέλγιο, με τις φανέλες των Λόκερεν και Άντερλεχτ.

Επιμέλεια: Νίκος Ζέρβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x