Ισπανία

Σοκ με Ετό στη Μπαρτσελόνα!

Ισχυρό πλήγμα αποτελεί για τη Μπαρτσελόνα ο τραυματισμός του Σαμουέλ Ετό στην αναμέτρηση με τη Βέρντερ στη Βρέμη (1-1) για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Σύμφωνα με τις πρώτες ιατρικές εκτιμήσεις ο Καμερουνέζος επιθετικός υπέστη ρήξη έξω μηνίσκου στο δεξί του γόνατο, κάτι που αν επαληθευτεί από τις ιατρικές εξετάσεις σημαίνει πως ο πρώτος σκόρερ των «μπλαουγκράνα» θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για δύο με τρεις μήνες! «Δεν έχουν πειραχτεί οι σύνδεσμοι», διαβεβαίωσε ο γιατρός της Μπαρτσελόνα, Ρίκαρντ Προύνα, ενώ προσέθεσε πως ο παίκτης θα υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις με την επιστροφή της αποστολής της ομάδας στη Βαρκελώνη, ενώ πιθανότατα θα χρειαστεί να υποβληθεί σε εγχείρηση
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ισχυρό πλήγμα αποτελεί για τη Μπαρτσελόνα ο τραυματισμός του Σαμουέλ Ετό στην αναμέτρηση με τη Βέρντερ στη Βρέμη (1-1) για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Σύμφωνα με τις πρώτες ιατρικές εκτιμήσεις ο Καμερουνέζος επιθετικός υπέστη ρήξη έξω μηνίσκου στο δεξί του γόνατο, κάτι που αν επαληθευτεί από τις ιατρικές εξετάσεις σημαίνει πως ο πρώτος σκόρερ των «μπλαουγκράνα» θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για δύο με τρεις μήνες! «Δεν έχουν πειραχτεί οι σύνδεσμοι», διαβεβαίωσε ο γιατρός της Μπαρτσελόνα, Ρίκαρντ Προύνα, ενώ προσέθεσε πως ο παίκτης θα υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις με την επιστροφή της αποστολής της ομάδας στη Βαρκελώνη, ενώ πιθανότατα θα χρειαστεί να υποβληθεί σε εγχείρηση.

Ο Σαμουέλ Ετό τραυματίστηκε στο 65ο λεπτό της αναμέτρησης σε μια ανύποπτη φάση, όταν προσπάθησε να αλλάξει κατεύθυνση και το πόδι του «κόλλησε» στο χορτάρι. Ο άτυχος επιθετικός μετρούσε ήδη τέσσερα γκολ σε ισάριθμες αγωνιστικές στο ισπανικό πρωτάθλημα και ένα γκολ στο Champions League.

Επιμέλεια: Χρήστος Ρομπόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x