Stoiximan Super League

Τριπλή χαρά για Λίνεν

Κανονικά προπονήθηκαν Γκερέιρο, Ρίκκα και Γιάγκο λύνοντας τα χέρια του Έβαλντ Λίνεν στην ΑΕΚ εν όψει Κέρκυρας.

Μέσα στην ανησυχία που υπάρχει για τα εξωαγωνιστικά προβλήματα της ΑΕΚ, ο Έβαλντ Λίνεν βρήκε ένα λόγο να χαμογελά. Ο Γερμανός προπονητής είδε με ικανοποίηση την Τρίτη να προπονούνται κανονικά οι Ρότζερ Γκερέιρο, Αντώνης Ρίκκα και Γιάγκο Φερνάντες.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός είχε υποστεί κάκωση μηνίσκου, αλλά κόντρα σε όλες τις προβλέψεις γυμνάστηκε κανονικά από σήμερα. Ο Αντώνης Ρίκκα ξεπέρασε τη θλάση που τον ταλαιπωρούσε, ενώ ο Γιάγκο Φερνάντες άφησε πίσω του (ελπίζει μόνιμα) τις ενοχλήσεις στους κοιλιακούς. Ατομικό έκανε ο Χρήστος Αρκούδας, καθώς ο οργανισμός του είναι εξασθενημένος από τον πυρετό που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες μέρες, αλλά κι αυτός αύριο θα μπει σε φουλ ρυθμούς.

Στην προπόνηση δεν συμμετείχαν οι διεθνείς Βαλεντίνος Βλάχος, Γιώργος Κατίδης, Μαυρουδής Μπουγαΐδης και Ταξιάρχης Φούντας. Για το ματς της Κυριακής με την Κέρκυρα δεν υπολογίζονται ο τιμωρημένος Αντώνης Πετρόπουλος (επικρατέστερος να πάρει τη θέση του είναι ο Φουρτάδο) και ο νεοαποκτηθείς Δημήτρης Αναστασόπουλος, που έκανε θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο. Αντίθετα, διαθέσιμος θα είναι ο Δημήτρης Ανάκογλου, που σήμερα προπονήθηκε για πρώτη φορά με όλη την ομάδα (χθες έκανε μόνος του στα Σπάτα).

Η προετοιμασία της ΑΕΚ θα συνεχιστεί την Τετάρτη με προπόνηση στις 11:00.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x