Διαψεύδει κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να επιστρέφει το καλοκαίρι στην Ιταλία, ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φάμπιο Καναβάρο. Ο 33χρονος αμυντικός άφησε πέρυσι τη Γιουβέντους για να φορέσει τη φανέλα της ‘βασίλισσας’, μετά τον υποβιβασμό του ιταλικού συλλόγου στη Serie B, αλλά δεν μπόρεσε να πείσει τους Ισπανούς με τις εμφανίσεις του.
Ο διεθνής Ιταλός είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι επιθυμία του είναι να κλείσει τη καριέρα στην ομάδα που τον ανέδειξε, τη Νάπολι και με δεδομένο ότι η χρονιά δεν ήταν ιδιαίτερα καλή για τον ίδιο στη Μαδρίτη, φούντωσαν οι φήμες για πιθανή αποχώρησή του. «Βλέπω τον εαυτό μου στη Ρεάλ για δύο ή τρία ακόμη χρόνια. Οι ποδοσφαιρικές καριέρες διαρκούν περισσότερο τώρα από ότι στο παρελθόν. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα για αυτό και νομίζω ότι και εγώ θα κάνω το ίδιο», τονίζει ο αρχηγός της Παγκόσμιας πρωταθλήτριας, Ιταλίας.
Μετά από ένα απογοητευτικό ξεκίνημα στην αρχή της σεζόν, η Ρεάλ πέτυχε να πιάσει στην κορυφή της βαθμολογίας την Μπαρτσελόνα το περασμένο σαββατοκύριακο και πλέον ελπίζει να κλείσει τη χρονιά με ένα τρόπαιο μετά από τέσσερα χρόνια ‘ξηρασίας’, καθώς απέχει μόλις τέσσερις αγωνιστικές μέχρι το τέλος. «Υπάρχουν περίοδοι που τα πράγματα πάνε καλά και άλλες που δεν πάνε. Σε κάθε περίπτωση αυτή είναι μιας μικρής διάρκειας διαδικασία. Σε δύο ή τρία χρόνια τα πράγματα θα είναι τέλεια», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Καναβάρο.
Επιμέλεια: Αγγελική Παπαμιχαήλ
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






