Θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής του νυν παίκτη της Τσέλσι, Αντρέι Σεφτσένκο, στο ‘Σαν Σίρο’, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Μίλαν, Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Ο Ουκρανός άσος αποχώρησε το περασμένο καλοκαίρι από τους ‘ροσονέρι’, όταν του έκαναν πρόταση 40 εκατομμυρίων ευρώ προκειμένου να μετακομίσει στο ‘Στάνφορντ Μπριτζ’, αλλά η χρονιά που πέρασε δεν ήταν η καλύτερη για τον ίδιο καθώς αντιμετώπισε αρκετές δυσκολίες.
Παρά το γεγονός ότι ο 30χρονος στράικερ, ερωτώμενος για το μέλλον του, δήλωσε ότι θα βρίσκεται και την επόμενη σεζόν στο Λονδίνο, εντούτοις οι φήμες τον θέλουν να σκέφτεται το ενδεχόμενο επιστροφής του στο Μιλάνο, κυρίως κάτω από το βάρος της συναισθηματικής πίεσης. «Είμαι φαν του ‘Σέβα’ και θα ήθελα πολύ να επιστρέψει και να τον δω να αγωνίζεται ξανά για εμάς», αναφέρει μεταξύ άλλων το αφεντικό της Μίλαν.
Ακόμα, οι ‘ροσονέρι’ είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ροναλντίνιο, αλλά το όνειρο του Μπερλουσκόνι να τον δει να φορά τη φανέλα του συλλόγου, μοιάζει απίθανο καθώς ο ίδιο ο Βραζιλιάνος άσος σε δηλώσεις του την περασμένη εβδομάδα, τόνισε ότι δεν σκέφτεται να φύγει από το ‘Καμπ Νου’. Με τα δεδομένα αυτά, η επιστροφή του Ουκρανού φαντάζει αρκετά πιθανή, γεγονός που επιβεβαιώνεται από τα λεγόμενα του αντιπροέδρου του ιταλικού συλλόγου, Αντριάνο Γκαλιάνι, ο οποίος μεταξύ άλλων παραδέχτηκε ότι θέλουν να ‘αδειάσει’ μία θέση ξένου στην ομάδα, ενώ ταυτόχρονα βρίσκονται σε αναμονή της οριστικής απόφασης του παίκτη.
Τέλος, ο Μπερλουσκόνι, όταν ρωτήθηκε σχετικά με τον επικείμενο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Λίβερπουλ, ανέφερε: «Πρέπει να αποδείξουμε ότι είμαστε δυνατότεροι από τους αντιπάλους μας, παρά κακότυχοι, ζηλιάρηδες και άδικοι. Εάν παρουσιαστούμε ικανοί για αυτό, το τρόπαιο είναι δικό μας».
Επιμέλεια: Αγγελική Παπαμιχαήλ
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






