Η Μπέτις είναι η πρώτη επιλογή του Ρόκε Σάντα Κρουζ για τη συνέχιση της καριέρας του. Ο Παραγουανός επιθετικός έχει δύο ακόμη χρόνια συμβόλαιο με την Μπάγερν Μονάχου, ωστόσο το γεγονός πως δεν έχει καταφέρει να κερδίσει θέση βασικού τον κάνει να αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
«Είχα πολλά προβλήματα τραυματισμών και χρειάζομαι ένα με δύο χρόνια συνεχούς παρουσίας σε αγώνες για να βρω το ρυθμό μου. Μιλήσαμε με την Μπέτις, η διαφορά στον οικονομικό τομέα είναι μεγάλη, αλλά μου είπαν πως θέλουν να φτιάξουν μία ομάδα βασισμένη σε μένα και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Αν και έχω καλύτερες οικονομικά προτάσεις από αυτή της Μπέτις, είναι η πρώτη μου επιλογή αφού μου προσφέρει αυτό που χρειάζομαι τώρα στην καριέρα μου», δήλωσε ο διεθνής άσος, που φέτος είχε 26 συμμετοχές και 2 γκολ στην Bundesliga και 7 παρουσίες με ένα τέρμα στο Champions League.
Μεγαλύτερο εμπόδιο για την μεταγραφή του Σάντα Κρουζ στην ομάδα της Ανδαλουσίας είναι οι οικονομικές απαιτήσεις της Μπάγερν, αλλά και το γεγονός πως ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστές οι προθέσεις των Βαυαρών για τον παίκτη. «Μίλησα με την Μπάγερν και παρά το γεγονός πως αρχικά μου είχαν πει πως ζητούν ένα συγκεκριμένο ποσό για να με παραχωρήσουν, τώρα ζητούν περισσότερα χρήματα. Θα ήθελα να ξέρω πού θα αγωνίζομαι πριν πάρω μέρος στο Κόπα Αμέρικα, αλλά αυτό είναι μάλλον απίθανο. Θα πρέπει πρώτα να αποφασίσουν στην Μπάγερν για τα πλάνα της επόμενης σεζόν», τόνισε.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






