Champions League

Μπλάνκο: «Όνειρο μου να γίνω αρχηγός»!

Μέχρι πρότινος ο Ίσμαελ Μπλάνκο απαντούσε στην ερώτηση αν στο άμεσο μέλλον σκέφτεται να μεταγραφεί σε άλλη ομάδα. Πλέον και ενώ έχει ξεκαθαρίσει ότι το μυαλό του έχει επικεντρωθεί στην ΑΕΚ, ο Αργεντινός επιθετικός… εκμυστηρεύτηκε ότι βαθιά του επιθυμία είναι να φορέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Με δηλώσεις του στην «SportDay», ο «Ζορό» υποστήριξε ότι δεν τίθεται θέμα αποχώρησής του από την «Ένωση», αλλά αντιθέτως: «το όνειρό μου είναι να γίνω μια μέρα αρχηγός της»! Βέβαιοι στους Θρακομακεδόνες για τη μεταγραφή του Άκη Μάκου. Μόνο αν ζητήσει την αποχώρησή του ο ίδιος ο Μαϊστόροβιτς, θα υπάρξουν συζητήσεις με άλλες ομάδες. Δεν τίθεται θέμα ανταλλαγής Κυργιάκου με Ίβανσιτς!

Μέχρι πρότινος ο Ίσμαελ Μπλάνκο απαντούσε στην ερώτηση αν στο άμεσο μέλλον σκέφτεται να μεταγραφεί σε άλλη ομάδα. Πλέον και ενώ έχει ξεκαθαρίσει ότι το μυαλό του έχει επικεντρωθεί στην ΑΕΚ, ο Αργεντινός επιθετικός… εκμυστηρεύτηκε ότι βαθιά του επιθυμία είναι να φορέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Με δηλώσεις του στην «SportDay», ο «Ζορό» υποστήριξε ότι δεν τίθεται θέμα αποχώρησής του από την «Ένωση», αλλά αντιθέτως: «το όνειρό μου είναι να γίνω μια μέρα αρχηγός της»!

«Το όνειρό μου είναι να γίνω μια μέρα αρχηγός της ΑΕΚ (σ.σ.: γελάει). Εντάξει, αν προκύψει κάτι ενδιαφέρον για μένα και συμφέρον για την ΑΕΚ, θα το συζητήσουμε. Αλλά δεν τρελαίνομαι με την ιδέα μιας μεταγραφής. Είμαι πραγματικά πολύ καλά στην ΑΕΚ και θέλω να μείνω. Γιατί να φύγω; Εξάλλου και εγώ θέλω να μείνω και ο σύλλογος θέλει να με κρατήσει, οπότε γιατί να συζητάμε για μεταγραφές; Θέλω να συνεχίσω στην ΑΕΚ και να πανηγυρίσω τίτλους μαζί της», τόνισε αρχικά ο πρώτος σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος και αμέσως έσπευσε να δώσει διευκρινήσεις, προτού διαστρεβλωθούν τα λεγόμενα του:

«Η ομάδα έχει άξιους αρχηγούς και σε καμία περίπτωση δεν τους αμφισβητώ. Απλώς λέω ότι θα ήθελα πολύ κάποια στιγμή να φορέσω κι εγώ το περιβραχιόνιο του αρχηγού στην ΑΕΚ. Είμαι δύο χρόνια στην ΑΕΚ, είμαι δεμένος με την ομάδα και αισθάνομαι έτοιμος να αναλάβω αυτόν τον ρόλο».

Περισσότερα στο σημερινό (6/5) φύλλο της SportDay που κυκλοφορεί…

Βέβαιοι για Μάκο

Αισιοδοξία που αγγίζει τη βεβαιότητα επικρατεί στις τάξεις της ΑΕΚ σχετικά με το θέμα της απόκτησης του Άκη Μάκου. Η νέα πρόταση που προτίθενται να καταθέσουν οι ιθύνοντες στον Πανιώνιο θα είναι βελτιωμένη (γύρω στις 800.000 ευρώ), με παίκτη ως έμψυχο αντάλλαγμα και ποσοστό μεταπώλησης. Όσο, λοιπόν, και αν ο πρόεδρος των «κυανέρυθρων» Κωνσταντίνος Τσακίρης έχει αποδείξει ότι είναι σκληρός διαπραγματευτής, στην «Ένωση» θεωρούν πως θα προλάβουν στο τέρμα την Μόναχο 1860 και θα ανακοινώσουν τον Έλληνα μέσο μέχρι την ερχόμενη Τρίτη!

«Υπολογίζουμε στον Μαϊστόροβιτς»

Μόνο αν το θελήσει ο ίδιος και φέρει πρόταση από άλλη ομάδα ύψους 500.000 ευρώ (τόσο τον κοστολογούν) θα αποχωρήσει από την ΑΕΚ. Ο λόγος για τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, ο οποίος φαίνεται προβληματισμένος για την απόφαση της διοίκησης να μειώσει τις αποδοχές στα συμβόλαια των παικτών της. Ο πρόεδρος της «Ένωσης», Νίκος Θανόπουλος, ξεκαθάρισε στον μάνατζερ του Σουηδού αμυντικού πως: «Ο προπονητής τον χρειάζεται, είμαστε ικανοποιημένοι μαζί του και δεν είμαστε διατεθειμένοι να τον αφήσουμε ελεύθερο». Τώρα, η μόνη περίπτωση να φύγει ο διεθνής άσος είναι να το ζητήσει μόνος του. Ενδιαφέρον από άλλες ομάδες και κυρίως από την Αγγλία υπάρχει και μένει να φανεί ποια στάση θα κρατήσει ο παίκτης…

* Ο Αντρέας Ίβανσιτς δεν ενδιαφέρει την ΑΕΚ, επομένως οποιαδήποτε πιθανότητα ανταλλαγής του με τον Σωτήρη Κυργιάκο συν κάποια μετρητά χάνεται... Η "Ένωση" δεν θέλει να δώσει τον αρχηγό της στον Παναθηναϊκό, ασχέτως που το συμβόλαιό του είναι ιδιαίτερα υψηλό (1.2εκατ. ευρώ). Προτιμά να χαμηλώσει το καθαρό ποσό και να καλύψει τη διαφορά με μπόνους επίτευξης στόχων.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σεμερτζίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x